آشپزی مدرن

آشپزی

فیله ماهی هندی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٤٥ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٥ دی ۱۳٩۱
 

مواد لازم : برای 2 نفر
2 عدد فیله ماهی هرکدام 200 گرم
3 قاشق غذا خوری پودر کاری
1 قالب کره
 گشنیز به مقدار لازم
نمک وفلفل سیاه
روغن زیتون
طرز تهیه:
پودر کاری را با نمک وفلفل سیاه ترکیب کنید و تمام اطراف فیله ماهی را آغشته کنید. کره را توی تابه قرار داده وروی حرارت گذاشته تا کره ذوب شود. اگر میزان کره کم بود می توانید کمی هم روغن زیتون هم به کره اضافه کنید.فیله های ماهی رادرون تابه قرار داده و دو طرف ماهی را سرخ و طلایی کنید.ماهی ها بخاطر داشتن ادویه کمی تغییر رنگ می دهند که شما می توانید روغن را در تابه گودی داغ کرده و ماهی را در روغن بیشتر قرار داده تا سریع سرخ وطلایی شود.سپس ماهی را با گشنیز ولیمو ویا با انواع پوره ها  در کنار برنج سرو کنید.البته من با در تخم مرغ زده شده سپس در پودر سوخاری غلتانده ودر روغن سرخ کردم .که طمع متفاوتی به ماهی می دهد.


 
 
سینه مرغ سوخاری برسکانو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٤۱ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٥ دی ۱۳٩۱
 

مواد لازم: برای 2 نفر
25 گرم کره
  1 حبه سیر
  2 عدد سینه مرغ
  5 شاخه جعفری
  2 قاشق غذا خوری پرآرد سفید
  1عدد تخم مرغ بزرگ
  1عدد لیمو
طرز تهیه:
پوست لیمو را رنده کنید. کره ، سیر،جعفری ،رنده پوست لیمو،نمک،کمی فلفل سیاه را توی میکسر بریزیدوبعدهمه را به خوبی میکس کنید.بعد تمام مواد راجدا در ظرفی بریزید وآرد را جداگانه در ظرف دیگرقرار دهید.تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بریزید وکمی هم بزنید.تا زرده وسفیده باهم مخلوط شوند.سینه مرغ را در ابتدادرون آرد به خوبی بخوابانید.به طوری که 2 طرف سینه آغشته به آرد شود.بعد درون ظرف تخم مرغ گذاشته وسریع برداریدودر مرحله آخرتوی ترکیب پوست لیمو بزنید،تا کاملا ترکیب به آن بچسبد. شما به دو روش می توانید. مرغ مزه دار شده را آماده کنید.یا توی فربا درجه حرارت بالا به مدت 15 دقیقه قراردهید،ولی مرتب آن را چک کنید، تا پخته وطلایی شود.یا توی تابه روغن زیتون بریزید وروی حرارت ملایم گاز قرار داده تا داغ شود. بعد سینه مرغ را توی تابه قرار داده وبه مدت 4-5 دقیقه هر طرف مرغ پخته،تردوطلایی شود.


 
 
بلال تند مکزیکی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٢٧ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٥ دی ۱۳٩۱
 

موادلازم: برای 4 نفر

80 گرم پنیر پارمسان
  2 عدد فلفل قرمز چیلی ساطوری شده
  1 قالب کره
  2 عدد لیمو
  4 عدد بلال
     نمک وفلفل سیاه
طرز تهیه :
توی قابلمه ای را با آب پر کنید وروی حرارت قرار داده تا به نقطه جوش برسد.بعد کمی نمک درون آب ریخته وبلال ها ی تمیز شده را توی آب قراردهید. به مدت 10تا 12 دقیقه قرار داده تا پخته شود. بلال ها باید کاملا پخته شود.سپس توی آبکش بریزید.هر کدام را دربشقاب ها جداگانه قراردهید وپنیر پارمسان را درظرف دیگری رنده کنید.روی بلالها را به کره ها آغشته کرده ونمک وفلفل روی آن بپاشیدوبعد پنیرهای رنده شده را روی بلال ها بریزیدوفلفل قرمزچیلی را روی بلال ها بپاشید.بلال ها را همراه با لیموهای نصف شده سروکنید ودرکنارغذا قراردهید


 
 
ترشی گوجه فرنگی یا ترشی سالاد
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:٢٢ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٤ دی ۱۳٩۱
 

مواد لازم:
۷۵۰ گرم کیلو گل کلم وهویج وکرفس به اندازه دلخواه خرد شود
 ۱/5 کیلو گرم گوجه فرنگی
 ۱/۲ پیمانه سرکه                                          
  ۲۵ گرم گرم سیر خرد شده                                        
  ۲۵ گرم فلفل سبزتند خرد شده                         
       نمک به میزان لازم                                                                         
طرز تهیه :
ابتدا گوجه ها را پوست کنده و با میکسر پوره کنید.و دریک قابلمه بریزید وروی حرارت قرار داده تا پخته وکمی که آب ان تبخیر شود.سرکه را اضافه و بگذارید،چند جوش بزند نمک را هم اضافه کنید و ازروی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.سپس سبزی جات را که از قبل شسته اید وخرد کرده اید را توی شیشه ای مورد نظرتان بریزید ومایع گوجه فرنگی سرد شده را روی سبزیجات ریخته ودرب آن را محکم ببندید.تا دو هفته کنار گذاشته تا جا بیافتد ومزه دارشود.تندی ونمک این ترشی به سلیقه خود شماست.


 
 
برگر با زیتون سبزوپنیر فتا (ترکیه)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:٠٧ ‎ب.ظ روز جمعه ٢٢ دی ۱۳٩۱
 


 
 
بیکن مرغ با آواکادو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٤٤ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٢ دی ۱۳٩۱
 


 
 
شکلات با طعم نعنا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:٠٧ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ دی ۱۳٩۱
 


 
 
مرغ سوخاری ژاپنی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٤٩ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ دی ۱۳٩۱
 


 
 
پیتزا اکسپرس یا فوری
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:۱٩ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ٢۱ دی ۱۳٩۱
 


 
 
دونات کدو تنبل
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٢٢ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢٠ دی ۱۳٩۱
 


 
 
سوپ قارچ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٥٧ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۱٩ دی ۱۳٩۱
 

سوپ قارچ
500 گرم قارچ ورقه شده
50 گرم کره
2 لیوان استاک مرغ
2 لیوان شیر
3 قاشق غذا خوری آرد
1عدد هویج رنده شده
1عدد پیاز ریز خرد شده
نمک وفلفل بدلخواه
جعفری ریزخرد شده برای تزیین
خامه به میزان دلخواه
طرز تهیه :
کره را در تابه روی حرارت کمی ذوب کنید.سپس پیاز را در کره بریزید وتفت داده تا سبک وکمی سرخ شود آرد را روی پیاز بریزید وتفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.شیر را به آرد اضافه کنید وکم کم هم زده تا آرد درشیرحل و صاف شود وبعد استاک ویا همان آب مرغ  با قارچ را هم به همراه نمک وفلفل به ترکیب اضافه کرده ،اجازه دهید تا کم کم روی حرارت پخته وغلیظ شود.پس از آماده شدن سوپ از روی حرارت برداشته وخامه را توی سوپ بریزید وهم زده وبا هویج وجعفری خرد شده تزیین وسرو کنید.لیموترش را در کنار غذا فراموش نکنید.اگر بوی خامی قارچ را در سوپ دوست ندارید .قبل از استفاده کمی در کره تفت دهید وبا آبلیمو مزه دار کنید.


 
 
استیک با سس قارچ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٥٧ ‎ق.ظ روز دوشنبه ۱۸ دی ۱۳٩۱
 


 
 
توپ سبزیجات
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:۱۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٧ دی ۱۳٩۱
 


 
 
دسر لیمو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٢٢ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٧ دی ۱۳٩۱
 


 
 
فلافل با سس بادام زمینی لبنانی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:۳٠ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٧ دی ۱۳٩۱
 


 
 
کباب مرغ(ژاپنی)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٠٩ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٧ دی ۱۳٩۱
 


 
 
کوفته ترکی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٢٥ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٧ دی ۱۳٩۱
 

مواد لازم :
500 گرم گوشت چرخ کرده
100 گرم پنیر پیتزا نوع آن بدلخواه
    2 عدد پیاز رنده شده
    1 عدد زرده تخم مرغ
    2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری بدلخواه
       نمک وادویه به میزان لازم
       طرز تهیه :

گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده کاملا ورز دهید تا کاملا باهم مخلوط شود.سپس پنیر پیتزا ، زرده تخم مرغ ، نمک و ادویه را به گوشت چرخ شده اضافه کنید و مجددا به خوبی ورز دهید، این مخلوط را مدت ۱۲ تا ۱۴ ساعت در یخچال استراحت دهید ، بعد از اینکه از یخچال خارج کردید ،از مایع به اندازه دلخواه بردارید ودر دست به حالت بیضی یا دایره شکل در دست فرم دهید و اگر می خواهید با روغن سرخ کنید روغن کمی را در تابه بریزید واطراف کوفته ها را سرخ کنیدو یا روی توری که مخصوص کباب کردن روی گاز ویا حرارت آتش کباب کنید.


 
 
نان انبه(هندی)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٤٢ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٦ دی ۱۳٩۱
 


 
 
11:رول سبزیجات
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٠٥ ‎ق.ظ روز شنبه ۱٦ دی ۱۳٩۱
 


 
 
کوفته با آرد نخودچی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٤٤ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱۳ دی ۱۳٩۱
 

مواد لازم :

1 کیلو گوشت 3 بارچرخ شده

1 پیمانه لپه پخته نیم کوب شده

1 پیمانه برنج نیم پز شده

1 عدد پیاز رنده شده

3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

2 عدد تخم مرغ

3 قاشق غذا خوری پیاز داغ

2 قاشق غذا خوری آرد نخودچی

1 پیمانه سبزی کوفته ریز خرد شده

نمک ، فلفل ،زرد چوبه به میزان لازم

آلو وزرشک،گردو برای توی کوفته

طرز تهیه:

پیاز سرخ شده را با کمی روغن ورب گوجه فرنگی ،ادویه جات  توی قابلمه بریزید وروی حرارت کمی تفت دهید.سپس مقداری آب توی ظرف بریزید وروی حرارت گذاشته تا بجوش بیاید. گوشت را با لپه ، ادویه ونمک ،برنج ،آرد نخودچی ، تخم مرغ ،سبزی وپیاز رنده شده را در ظرفی بریزید وباهم خوب ترکیب کنید.تا مایع چسبنده ومنسجم شود.مواد را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید ، سپس وسط مایع را گود وکمی پیازداغ ، چند عدد آلو و کمی مغز گردو قرار دهید سپس خوب گرد کنید.کمی دست خود را مرطوب کنید ودور کوفته ها بکشید تا یکدست شود. پس از اتمام کار به آرامی کوفته ها را در ابی که از قبل اماده کرده اید قرار دهید ( اب کوفته نباید در حال جوشیدن باشد ). پس ازگذاشتن کوفته ها توی سس درست شده اجازه دهید تا کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند سپس می توانید کمی کوفته ها را بچرخانید تا اب و روغن به تمام نقاط کوفته برسد ، ۱ تا ۲ ساعت برای پخت کوفته ها زمان لازم است و پس از این زمان کمی شعله را بیشتر کنید تا اب کوفته ها غلیظ تر شود  

نکته : بهتر است برای کوفته از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید ، گوشت نباید خیلی چرب یا خیلی خشک باشد.آبکوفته هانباید در موقع گذاشتن کوفته در حال جوش باشد چون کوفته ها از هم میپاشد ،  تا زمانی که کوفته ها سفت نشدند نباید آب بجوشد بلکه باید ریزجوش بزند ، باید برای جلوگیری از ترک خوردن کوفته تمام مواد خوب ورز داده شوند. موقع گرد کردن کوفته ها دست خودرا کمی مرطوب کرده ودور کوفته ها بکشید .تا تمام روزنه ها بسته شود.شما  می توانیداز تخم مرغ آب پزشده هم توی کوفته استفاده کنید.


 
 
بنیه میگو ژاپنی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٠٤ ‎ب.ظ روز شنبه ٩ دی ۱۳٩۱
 


 
 
استیک مغولی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٢۱ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٤ دی ۱۳٩۱
 

مواد لازم:

500 گرم گوشت استیک         

1/2 پیمانه سس سویا

1/2پیمانه آب   

3/4 پیمانه شکر قهوه ای تیره  

1/4 پیمانه آرد ذرت یا از آرد برنج

1/2 قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده      
    2 قاشق چای خوری + 1 پیمانه روغن برای سرخ کردن

    1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده

    2 ساقه بزرگ پیازچه                                         

طرز تهیه : برای سس
2 قاشق چای خوری روغن راتوی تابه بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید . زنجبیل و سیر را توی تابه بریزید. یک تفت دهید وبعد سیر، سس سویا و آب را اضافه کنید. شکر قهوه ای را هم توی ترکیب بریزید ومخلوط کنید. اجازه داده تا سس بجوشد وغلیظ شود.سپس از روی حرارت بردارید

گوشت را به تکه های کوچک، برش بزنیدوبعد درآرد برنج یا آرد ذرت بریزید تا اطراف آن‌ها، کاملاً از آرد پوشانده شود. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا آرد اطراف تکه های گوشت، کمی سفت شود .پیازچه ها را به طول حدود 1 الی 1.5 سانتیمتر خرد کنید ویک پیمانه روغن را توی تابه جداگانه بریزید وروی حرارت قرا دهید.روغن که داغ شد ،تکه های گوشت آردی را توی تابه بریزید وبه مدت 2 دقیقه در روغن سرخ کنید.سپس روی حوله کاغذی بریزید ،تا روغن اضافی آن خارج شود. تابه را از چری پاگ کنید ودوباره گوشت را توی تابه بریزیدویک دقیقه تفت دهید. سس را روی گوشت بریزید ویک دقیقه به همراه گوشت بجوشد. پیازچه را هم اضافه وهم بزنید ،سپس سرو کنید.


 
 
سالاد کلم با ماکارونی فرانسوی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۱٥ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٤ دی ۱۳٩۱
 


موادلازم : برای 8 نفر

1/3 فنجان روغن زیتون
 75 گرم شکر
   2 قاشق غذاخوری سرکه
   1 قاشق غذاخوری سس سویا
موادلازم : برای سالاد

 450 گرم کلم برگ سفید وبنفش خرد شده
  1/2 فنجان پیازچه قسمت سبز خرد شده
  1/4 فنجان بادام پرک شده
  28 گرم رشته فرنگی
  57 گرم کره
طرز تهیه :
تمام مواد به سالاد رابا هم ترکیب ودر ظرفی بریزید.سپس کره را ذوب کرده وبادام ورشته فرنگی را توی کره کمی تفت داده تا تست شود.بعد از 3 دقیقا روی حوله کاغذی بریزید .تا روغن اضافی آن گرفته شود.سپس به کاسه سالاد اضافه کنید.تمام مواد سس راباهم مخلوط وبه سالاد اضافه کرده ،هم بزنید وسرو کنید.


 
 
ساندویچ ماهی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۳٧ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٤ دی ۱۳٩۱
 


مواد لازم : برای 4 نفر

1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز
1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری پودرفلفل سیاه
1/8 قاشق چایخوری فلفل قرمزدودی
1/4 فنجان پودر سوخاری
1/4 فنجان آرد ذرت زرد
   2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

مواد لازم : برای ماهی
1/4 فنجان همه منظوره آرد
 57 گرم کره یا روغن زیتون
   1 عدد تخم مرغ زده شده
   2  تکه فیله ماهی تیلاپیا

موادلازم : برای تزیین
4 عدد نان باگت
1 فنجان خرد شده کاهو
6 برش گوجه فرنگی
  سس مورد علاقه دلخواه
طرز تهیه :
پودرسوخاری وآرد ذرت را با ادویه ها در ظرفی جدا کانه ترکیب کنید وآرد را با تخم مرغ هم در دو ظرف جداگانه بریزید وکنار بگذارید.سپس روغن ویا کره را در تابه روی حرارت گرم کنید وتکه های ماهی را اول در آرد زده وبعد در تخم مرغ بزنید ودو طرف ماهی را آغشته کنید.سپس در آخر توی مخلوط پودر سوخاری زده ودو طرف ماهی را پوشش دهید ودر تابه قرار داده تا دو طرف ماهی سرخ وطلایی شود.روی نان ها را از سس دلخواه بریزید وبا ماهی وبرش هایی از گوجه فرنگی وکاهو تزیین وسرو کنید.


 
 
کباب کشمیری با سس مخصوص
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٠٤ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٤ دی ۱۳٩۱
 


مواد لازم:

 500 گرم مرغ بدون پوست و استخوان

 1/2 قاشق چایخوریپودر فلفل قرمز

 1/2 قاشق چایخوریپودر فلفل سیاه

    2 قاشق چایخوری گراما سالا

    1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل

    1 حبه سیر رنده شده

    1 قاشق چایخوری پودر زیره

    2 قاشق چایخوری آبلیمو

  15 گرم ماست چکیده

طرز تهیه:

ابتدا باید گوشت مرغها را مکعبی خرد کرده با تمام مواد فوق مخلوط  کنیدو ۲۴ ساعت استراحت دهید. سپس گوشتهای مزه دار شده رابه سیخ های چوبی بکشید. سپس توی تابه کمی روغن بریزیدوسرخ کنیدتا طلایی شود.سپس با کارد کمی روی گوشتهی به سیخ کشیده شده بکوبید تا کمی تخت شود.

طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری

مواد لازم:

500 گرم گوجه فرنگی نگینی خرد شده

300 گرم پنیر فتا نگینی خرد شده

   2 عدد فلفل سبز دلمه ای  تکه های درشت نگینی شده

   2 عدد پیاز کوچک تکه های درشت نگینی شده

   1 قاشق غذاخوری آبلیمو

   1 قاشق غذاخوری زنجبیل

   2 دانه هل سبز

   2 قاشق غذاخوری روغن مایع

   1 قاشق چایخوری زردچوبه

   1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

   2 قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده

   1 قاشق چایخوری ادویه گراماسالا

     نمک و فلفل مقداری

طرز تهیه:

 زیره و هل سبز را با کمی روغن توی تابه بریزید وروی حرارت تفت دهید.سپس زنجبیل را رب اضافه وتفت دهید.زردچوبه و گراماسالا را هم اضافه وهم زده تا ترکیب شود.در آخر پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را توی تابه بریزید وهر کدام از سبزیجات را15 ثانیه تفت دهید و در آخر نمک و فلفل و آبلیمو را اضافه ومخلوط کنید. پنیر فتا خرد شده را هم توی ترکیب بریزید ودر ظرف را ببندید وگذاشته تا سس غلیظ شود. گشنیز خرد شده را برای تزیین روی سس بدهید.