آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

مرغ نارگیلی با سس عسل
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٤٤ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢٥ بهمن ۱۳٩۱
 


 
 
خورش قیمه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٠۸ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢٥ بهمن ۱۳٩۱
 


موادلازم : برای هر1 نفر

80 گرم گوشت
20 گرم لپه
30 گرم رب
30 گرم پیازخرد شده
50 گرم سیب زمینی خلال کنید
1 عدد لیمو خشک یا کمی گرد لیمو
زعفران: به مقدار کافی
نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرزتهیه :
توی قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت گذاشته تا داغ شود.پیاز خرد شده را توی روغن بریزید وتفت داده تا سرخ وطلایی شود. سپس گوشت را اضافه کرده وهم زده تا وقتی که کمی رنگ گوشت تغییر کند لپه و زردچوبه را هم اضافه کنید و تفت داده تا کاملا آب گوشت گرفته شود. سپس رب را با زعفران روی ترکیب بریزید وبعد از کمی تفت دادن حدود 3تا 4 لیوان آب اضافه کرده وگذاشته تا خورش بجوش بیاید.حرارت را کم کنید واجازه دهید خورش آهسته بجوشدتا پخته شود.لیموعمانی را با نوک کارد و یا چنگال سوراخ کرده و به مدت 10 دقیقه درآب داغ قراردهید تا تلخی آن گرفته شود.سپس در اواسط پخت خورش لیمو را اضافه کرده وگذاشته تاخورش پخته شود. طریقه دیگر شما می توانید بعد از بجوش آمدن خورش رب را با کمی روغن تفت داده و زعفران را توی رب بریزید وبعد از کمی تفت دادن به خورش در حال پخت اضافه ودر قابلمه راگذاشته و بگذارید خورش پخته وجا بیفتد، کمی مانده به برداشتن خورش دارچین را هم اضافه کنید.خورش را در ظرفی بریزید و روی آن را با سیب زمینی خلال وسرخ شده تزیین وسرو کنید


 
 
قارچ سوخاری
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٠۸ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢٥ بهمن ۱۳٩۱
 

توپ سبزیجات
مواد لازم :
1/2 قاشق غذا خوری سس کچاپ
1/2 قاشق غذا خوری بادام زمینی خرد شده
1/2 قاشق غذا خوری برگ گشنیز خرد شده
1-2 عدد فلفل سبز ریز خرد شده
   3 برش نان سفید با آب مرطوب ونرم کنید
   1 قاشق غذا خوری نخود سبز پخته شده
   3 قاشق غذا خوری پنیر رنده شده
   2 عدد سیب زمینی پخته شده
   1 عدد هویج رنده شده
      نمک وادویه به دلخواه
       روغن برای سرخ کردن
برای پوشش :
1 تخم مرغ زده شده به همراه کمی نمک و مقداری پودرسوخاری
طرز تهیه:
پوره سیب زمینی، نخود سبز، هویج رنده شده، نان نرم شده، پنیر رنده شده، سس کچاپ، فلفل سبز، بادام زمینی ، نمک و برگ گشنیزتمام مواد را با هم در ظرفی مخلوط کنید. سپس از مواد مقداری به اندازه یک لیمو کوچک برداشته ودر دست به شکل یک توپ گرد کنید. اول در تخم مرغ وبعددر پودرسوخاری بغلتانید .سپس روغن را در ظرفی عمیق روی حرارت داغ کرده وتوپهای آماده شده را در روغن سرخ وطلایی کنید.


 
 
سوپ شلغم
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٢٥ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٩ بهمن ۱۳٩۱