آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

آشپزی مدرن کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

مواد لازم : برای 6 نفر

125 گرم آرد همه منظوره
 1/8 قاشق چای خوری نمک
 1/3 فنجان کره، ریز خرد شده
3 تا4 قاشق غذاخوری آب سرد
مواد میانی :
113 گرم پنیر چدار یا پیتزا خرد شده
 1/2 فنجان خامه زده شده
 1/2 فنجان پیازچه قسمت سبزآن ریز خرد شده
 1/2قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل
  28 گرم برنج پخته شده
    4 عدد تخم مرغ
    1 فنجان مرغ پخته وخرد شده
    1 متوسط ​​ فلفل قرمزنگینی خرد شده
       فررا با حرارت 400 درجه فارنهایت ویا 205 درجه سانتیگراد روشن کنید.

طرز تهیه :
آرد و نمک را در کاسه متوسط​​، بریزید وکره را توی آرد بریزید وبا چنگال هم زده تا آرد بصورت خرده های شیرینی شود. آب را اضافه کرده تا آرد مرطوب شود وکم کم مخلوط کنید.تاخمیری نرم وصاف شود.خمیررا مانند توپ گرد کنید وبه شکل یک دایره 30 سانت پهن کرده وتوی قالب22 سانتی پهن کنید. دوردیواره قالب را با دست فرم دهید ، خمیراضافه را با یکبارکشیدن وردنه روی لبه قالب بردارید. با چنگال چند سوراخ کف خمیربزنید. سپس درفربه مدت 22 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که به آرامی خمیرطلایی شود قراردهید. درجه حرارت فررا به 375 درجه فارنهایت کم کنید. خامه وتخم مرغ را در کاسه متوسط​​،با هم زده تا مخلوط وصاف شود. سپس نصفی از پنیررنده شده،ساقه پیازچه ،مرغ خرد شده،برنج ونمک را با فلفل وفلفل خرد شده را توی ترکیب تخم مرغ بریزید و با هم مخلوط بزنید. سپس باقی پنیر را روی خمیر توی قالب پاشیده ومخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید وبه مدت 30 تا 35 دقیقه و یا تا زمانی که روی آن طلایی شود در فر قرار دهید. یک خلال دندان یا نوک یک چاقو را درمرکزآن بزنید موقع خارج کردن اگرازترکیب به آن نچسبیده بود.آماده شده می توانید ازفرخارج وبرش زده وبرای صبحانه سرو کنید.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : سه‌شنبه ٢۸ آذر ۱۳٩۱ | ٢:٠٦ ‎ب.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه ٢٧ آذر ۱۳٩۱ | ٩:٢٩ ‎ب.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()

شکلات کارامل آجیلی
مواد لازم : 64 برش شکلات

1-1/2 فنجان آجیل مخلوط شوردرشت خرد شده
1-1/2  قاشق چایخوری وانیل
   3/4 فنجان خامه وانیلی
   1/3 فنجان شربت ذرت (یا شربت مخلوط شده با عسل)
    57 گرم کره
      1 فنجان شکلات سفید خرد شده
      1 فنجان کره بادام زمینی
         کف قالبی به سایز 22 سانت به شکل مربع را با  فویل آلومینیومی بپوشانید و با کره سطح قالب را چرب کنید.
طرز تهیه :
شکلات خرد شده را با خامه در ظرفی بریزید و روی بخار آبجوش قرار داده تا ذوب و مخلوط شود و یا درمایکروویو به مدت 1 دقیقه قرار داده و هم بزنید.باید مخلوط ذوب وصاف شود.  1/2 قاشق وانیل را هم اضافه کرده وهم بزنید. سپس توی قالب بریزید و سطح آن را صاف کرده به مدت نیم ساعت کنار گذاشته تا بسته وسرد شود. کره بادام زمینی، شربت ذرت، کره و باقی وانیل را در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم هم زده تا ذوب ومخلوط شود. سپس  آجیل خرد شده را هم اضافه وهم بزنید تا مخلوط شود. این مخلوط را توی قالب بروی شکلات سفید بریزید وسطح آن را صاف کنید. به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید، تا بسته شود. بعد از خارج کردن از قالب به 2/5 سانت برش بزنید.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : دوشنبه ٢٧ آذر ۱۳٩۱ | ۱:٤٩ ‎ب.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه ٢٧ آذر ۱۳٩۱ | ٩:٠٤ ‎ق.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()

مواد لازم:
500 گرم میگو
1 کیلوگرم سبزی شامل شنبلیله، گشنیز،جعفری ،تره
2 عدد پیازمتوسط سرخ شده
1 لیوان تمبر هندی صاف شده
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
 طرز تهیه :
سبزی را شسته وکاملا ریز خرد کنید .سپس با کمی روغن تفت داده تا سرخ شود. بعد سه لیوان آب اضافه کنید واجازه دهید ،تا روی حرارت بجوش آمده وکم کم پخته شود. میگو را با کمی روغن سرخ وطلایی کنید.به همراه ادویه ها کمی تفت دهید.بعد با  عصاره تمبر هندی توی سبزی بریزید وگذاشته تا کاملا خورش جا بیافتد.می توانید با برنج سرو کنید.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : یکشنبه ٢٦ آذر ۱۳٩۱ | ٦:٤۱ ‎ق.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


ادامه مطلب
تاريخ : جمعه ٢٤ آذر ۱۳٩۱ | ٩:٥٥ ‎ق.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه ٢۳ آذر ۱۳٩۱ | ٩:۳۳ ‎ب.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه ٢۳ آذر ۱۳٩۱ | ٤:٤٦ ‎ب.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()

مواد لازم: برای 4 نفر
    5  ورقه پنیر نواری خرد شده
    8 عدد تخم مرغ زده شده
        نمک
        فلفل
        فلفل قرمز خرد شده
        جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه:
تخم مرغ هارا در یک کاسه شکسته وهم بزنید .درتابه کمی روغن را گرم کنید واز مایع به اندازه توی تابه بریزید.نمک وفلفل را روی آن پاشیده ودر صورت دلخواه لبه تخم مرغ را با کاردک از تابه جدا کرده وطرف دیگر تخم مرغ را گذاشته تا پخته وسرخ شود. سپس پنیر را روی سطح تخم مرغ پاشیده وبا کاردک یک طرف املت را بلند کنید و روی لبه دیگر تا کنید. پنیر که کمی آب شد.املت را دریک بشقاب بگذارید و روی آن را کمی جعفری و فلفل بپاشید. برای هر نفر 2 تخم مرغ را به همین ترتیب آماده کنید.

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : سه‌شنبه ٢۱ آذر ۱۳٩۱ | ٤:٢۳ ‎ب.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()



   موادلازم:
      6 عدد تخم مرغ

  1/5 فنجان ماکارونی پخته شده
  1/2
پیمانه اسفناج ریز خرد شده  
  1/2 پیمانه ژامبون ریز خرد شده
      1 فنجان پنیرچدار و پنیر پیتزا، تقسیم
  1/3 قاشق چایخوری نمک
        کمی فلفل
         فررا با حرارت 350 ° فارنهایت ویا 177 درجه سانتیگراد روشن کنید.

طرز تهیه :

تخم مرغ را در کاسه بزرگ با همزن دستی بزنید تا خوب مخلوط شود. ماکارونی، اسفناج، ژامبون،1 فنجان پنیرونمک فلفل رابا تخم مرغ زده شده مخلوط کنید.  قالب 22 سانتی را با روغن چرب کنید.تمام مایع ترکیب شده را توی قالب ریخته وروی آن را صاف کنید و سطح املت را با باقیمانده پنیرپوشش دهید. به مدت 30 دقیقه در فر قرار داده تا روی املت طلایی شود.Bottom of Form


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : سه‌شنبه ٢۱ آذر ۱۳٩۱ | ۳:۱۱ ‎ب.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()

مواد لازم :
2 پیمانه آرد معمولی
2 پیمانه شیر
1 قاشق مربا خوری مایه خمیر
   نمک
   سیب زمینی برش خرده به میزان دلخواه
   روغن برای سرخ کردن
   آب به مقدارلازم
طرز تهیه :
آرد را توی میکسر بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. وقتیکه هردو ترکیب شدند،آب را کم کم اضافه کنید.تا زمانیکه تمام آرد ومواد اضافه شده کاملا باهم ترکیب شده وغلظت پیدا کند، سپس نمک و مایه خمیر را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم. وقتیکه خمیر کاملا آماده شد.تا ۱ساعت کنار گذاشته واستراحت می دهیم.بعد تکه های ماهی را در این خمیر آماده شده بنید ودر روغن داغ شناور قرار داده تا سرخ وطلایی شود.یا اگر از خمیر بنیه نمی خواهید استفاده کید .درتخم مرغ زده شده فیله هارا قرار داده وبعد با پودر سوخاری پوشش دهید ودر روغن سرخ وطلایی کنید.
سیب زمینی فست فودی=سیب زمینی را درشت خرد کنید به مدت 2 ساعت در آبی با تکه های یخ قراردهید.بعد آب را جوش آورده وسیب زمینی ها را در ظرف آبجوش بریزید .همینکه آب دوباره شروع به جوشیدن کرد.بعد از 5 دقیقه آن را در آبکش بریزید وکمی آب سرد روی آن بگیرید روغن را در ظرفی عمیق روی حرارت قرار داده وداغ کنید.سیب زمینی را توی روغن ریخته وسرخ کنید.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: فیله سوخاری ماهی با سیب زمینی سرخ شده


تاريخ : دوشنبه ٢٠ آذر ۱۳٩۱ | ۱٠:٥٧ ‎ق.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه ٢٠ آذر ۱۳٩۱ | ۱٠:٥٧ ‎ق.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


ادامه مطلب
تاريخ : یکشنبه ۱٩ آذر ۱۳٩۱ | ۱۱:٤٠ ‎ق.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


ادامه مطلب
تاريخ : چهارشنبه ۸ آذر ۱۳٩۱ | ۱٠:٥٧ ‎ق.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By Slide Skin:.