آشپزی مدرن

آشپزی

بر گر مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٤٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
شیرینی بادامی(بابا نوئل)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:٤٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳٩٢
 

ای کاش امروزمان پراز صلح وآرامش باشدو به خالق آنچنان باور داشته باشید که چرایی برای آنچه هستید به میان نیاوردید.عید کریسمس را به تمام مسیحیان جهان تبریک می گویم. عیدتان مبارک


 
 
مینی جام لازانیا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٠٧ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
استیک وسالاد سبزیجات
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۱٩ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
کیک شکلات کاراملی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٥۱ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
خوراک کباب کوبیده تابه ای
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٥۳ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
باقلا پلو با گوشت
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:۳۱ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٦ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


موادلازم برای 6 نفر
500 گرم برنج
 150 گرم گوشت بی استخوان برای هرنفرویا یک1 ماهیچه یا
 250 گرم باقلا
 350 گرم شوید خرد شده
        روغن به مقدار لازم
        عفران:مقداری
طرزتهیه:
ابتدا برنج را بیش از 6 ساعت با نمک خیس کنید.آب برنج برای خیساندن باید به مقداری باشد که برنج به شوری بزند.در قابلمه ای آب را به جوش اورده و ابتدا باقلا را ریخته و کمی حالت نرم که پیدا کرد برنج را به آب در حال جوش اضافه و صبرکنید تا برنج نیم پز شود سپس شوید را اضافه کرده و چند قل که زد از روی شعله برداشته وآبکش کنید.میتوان قبل از اضافه کردن شوید برنج را آبکش کرده و شوید تازه یا خشک را لابه لای برنج هنگام دم نمودن اضافه کرد.زمانی که برنج را میخواهیم دم کنیم کمی دارچین روی برنج بپاشید و دم کنی را گذارده تا برنج دم بکشد.بهتر است قبل از سرو روغن جامد کاملا داغ را روی باقلا پلو بدهیم تا زمان کشیدن باقلا پلو چرب باشد و به هم نچسبد.روی دیس را با کمی برنج و زعفران و دارچین که همراه روغن است تزیین کنید.
برای پختن ماهیچه:ابتدا کمی گوشت را تفت میدهیم.با پیاز و 1-2 حبه سیر.کمی دارچین گذاشته تا نیم پز شود سپس گوشت را از صافی رد نموده تا آب زلال شود به آب رب تفت داده و زعفران افزوده و نمک . فلفل را اندازه کنید و روی شعله ملایم قرار داده نا ماهیچه جا بیافتد. برای باقلا پلو با مرغ به 6 تکه مرغ نیا است .در مورد گوشت گردن و مرغ پختن با این روش مناسب میباشد.


 
 
خورش قرمه سبزی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۳٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٦ اردیبهشت ۱۳٩٢
 

موادلازم:
 35 گرم سبزی سرخ شده برای هرنفرمیزان شنبللیه =جعفری+تره
 80 گرم گوشت بی استخوان ویا با استخوان 120 گرم برای هر یک نفر
 80 گرم پیاز داغ
 20 گرم لوبیا قرمز
   1 عدد لیمو عمانی برای هر نفر یا گرد لیمو 1/4 قاشق چایخوری
       نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرزتهیه:
پیاز داغ  را با کمی زرچوبه تفت داده و گوشتها را اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت برگردد و آب گوشت گرفته شود تفت دادن را ادامه دهید.لوبیا قرمز را هم افزوده و خوب تفت میدهیم.به میزانی که آ ب از سطح گوشت بالاتر باشد آب جوش اضافه کرده وپس از به جوش امدن گرد لیمو را به خورش اضافه کرده شعله را کم نموده حدود 2 ساعت خورش روی حرارت بجوشد. ضمن اینکه در قابلمه باید بسته باشدُ.سبزی قورمه(تره-جعفری-شنبلیله)را کامل در تابه تفت داده تا مثل چای خشک شود و بعد به خورش اضافه کنید. اگر از لیمو عمانی استفاده می کنید در این مرحله لیمو ها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید.نمک وکمی دارچین یا ادویه های دیگر را افزوده و حدود 3 ساعت روی شعله ملایم گذاشته تا خورش جابیافتد.توجه داشته باشید که غذاهای ایرانی نیاز به زمان زیاد برای پخت و صبر و حوصله دارد.


 
 
کتلت ساده مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:۱۳ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٤ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
استامبولی پلو با لوبیا سبز
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۱٧ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٤ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
شکلات کاراملی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٥۸ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٤ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
کتلت گوشت با قارچ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٤٩ ‎ق.ظ روز شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
مرغ کبابی با سبزیجات
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:۱٤ ‎ق.ظ روز شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
کتلت مرغ زعفرانی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:۱٧ ‎ق.ظ روز شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


مواد لازم:
1 عددسینه مرغ پخته شده
3 عدد سیب زمینی پخته
1 فنجان پودر سوخاری
1 قاشق مربا خوری زعفران آبکرده
1 عدد پیاز
1 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را با سیب زمینی،پیاز را چرخ کنید و با تخم مرغ و زعفران حل کرده ، نمک و فلفل مخلوط  ورز دهید. از مایع به اندازه دلخواه برداشته و به صورت گرد یا بیضی شکل دهید و با پودر سوخاری دوطرف کتلت را پوشش دهید. روغن را توی تابه بریزید و روی حرارت گذاشته تا داغ شود. سپس کتلت های آماده شده را توی روغن سرخ و آماده کنید. در آخر با سالاد و سیب زمینی سرخ شده و سس دلخواه سرو کنید.


 
 
تخم مرغ با گوجه فرنگی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٤٥ ‎ق.ظ روز شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
کتلت ماهی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۳۱ ‎ب.ظ روز جمعه ٦ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
سالاد کلم
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۱٩ ‎ب.ظ روز جمعه ٦ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
لقمه مکزیکی با گوشت گاو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۱۳ ‎ب.ظ روز جمعه ٦ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
کباب مرغ با سس ماست
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:٠٧ ‎ب.ظ روز جمعه ٦ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
سمبوسه گل کلم
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٠٥ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٥ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
اسموتی انبه با ماست و پودر هل
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:٢٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


 
 
ساندویچ مرغ آسیایی با سالاد کلم
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٢٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢ اردیبهشت ۱۳٩٢