COOKING

آشپزی

سس مایونز
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:۱۳ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٧ اسفند ۱۳٩٠
 


موادلازم:

150 میلی لیترروغن زیتون یا آفتابگردان

2 عدد زرده تخم مرغ

1قاشق غذا خوری سرکه سفید

1/2 قاشق مربا خوری خردل

نمک وفلفل سفید به اندازه

1 قاشق مربا خوری آب لیمو

در ظرف میکسر زرده،خردل ونمک وفلفل وسرکه را بریزید وبه مدت 2 دقیقه زده تا با هم مخلوط شده وکمی رنگ مایع روشن شود.

در حالی که میکسر روشن است ازمحوظه میکسر روغن را کم کم داخل مایع ریخته تا ترکیب به رنگ سفید در آمده وسس غلیظ شود.بعد از یک دقیقه آب لیمو را اضافه کنیدو بعداز 30 ثانیه خاموش کرده وسس آماده است.