آشپزی مدرن

آشپزی

پودینگ برنج
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:۳٥ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٧ اسفند ۱۳٩٠
 


موادلازم:

1 فنجان برنج

6 فنجان شیریا شیر خامه ای

3/4 فنجان شکر

1 قاشق غذا خوری عسل

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

دارچین

آب را جوش آورده ویک ظرف که روی قابلمه حاوی آب جوش قرار داده وبرنج را داخل آن می ریزیم.

سپس شیر را روی برنج بریزید.

وقتی که شیر را  به برنج اضافه کردید ومایع کمی گرم شد.شکر را داخل ظرف بریزید.

وانیل وعسل راهم به ترکیب اضافه کرده وهم بزنید.

درب ظرف را گذاشته تا 2 ساعت  مدت پخت این پودینگ بطریق بن ماری است.

در این مدت برنج کاملا پخته باشد ولی اگر هنوز کمی خام است وشیر هم بخورد آن رفته وقت کمی دوباره شیر اضافه کرده ومی گذاریم کاملا پخته شود.

برنج باید کاملا پخته ومانند حلوا ضخیم ونرم باشد.

پودینگ را از روی آب جوش برداشته در ظرفی بریزید وبا دارچین ویا کمی جوز هندی ویا خامه آن را میل کنید .امیدوارم از خوردن آن لذت ببرید.