آشپزی مدرن

آشپزی

متیلف
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:٠۱ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٧ اسفند ۱۳٩٠
 



مواد لازم:
 908 گرم مخلوط گوشت سینه بوقلمون وگوشت گاو
   1/2 فنجان سس گوجه فرنگی
   1/2 فنجان شکر قهوه ای
   1/4 پیمانه خردل
   1/4 فنجان سس
      1 پیاز کامل، ریزخرد شده
      1 فلفل سبز ریز خرد شده
      3 ساقه کرفس، ریز خرد شده
      1 قاشق مربا خوری ادویه مخلوط
      2 عدد تخم مرغ
      1 فنجان پودر سوخاری
      1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
      3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
      3 قاشق غذاخوری. ادویه تند
فررا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه :
گوشت را در کاسه مخلوط کن بریزید.پیاز وفلفل سبز خرد شده را به گوشت اضافه کنید.سیر رنده شده وکرفس خرد شده را هم داخل گوشت بریزید.تخم مرغ را شکسته سپس به مایع اضافه کنید.رب گوجه فرنگی یا در صورت تمایل داشتن می توانید از سس گوجه فرنگی استفاده کنید.به داخل ظرف بریزید.ادویه ونمک را روی گوشت اضافه کنید.
پودر سوخاری راهم به باقی مواد اضافه کنید.مخلوط کن را روشن کنید تا تمام مواد در کاسه باهم ترکیب ومخلوط شود.
مخلوط کن را خاموش کنید ومایع را با دست کمی ورز دهید.به شکل یک قرص نان در آورید. قالب را چرب کنید وتمام مایع آماده شده را در ظرف فرم دهید ودر فربه مدت45 تا1ساعت گذاشته تا گوشت پخته شود.

طرز تهیه:سس
شکر قهوه ای را در ظرفی بریزید.سس گوجه فرنگی رابه آن اضافه کنید.سس خردل را توی ظرف روی شکر وسس گوجه بریزید.خوب باهم مخلوط کنید.وقتی که سس آماده ویک دست شد.گوشت آماده شده را از فر خارج کنیدوسس را روی آن بریزیدو10 دقیقه دیکردرفرقرار دهید.متیلف آماده شده را درظرفی قرار داده وآن را برش بزنید وبعدسرو کنید.

گوشت را در کاسه مخلوط کن بریزید.

پیاز وفلفل سبز خرد شده را به گوشت اضافه کنید.

سیر رنده شده وکرفس خرد شده را هم داخل گوشت بریزید.

تخم مرغ را شکسته سپس به مایع اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی یا در صورت تمایل داشتن می توانید از سس گوجه فرنگی استفاده کنید.به داخل ظرف بریزید.

ادویه ونمک را روی گوشت اضافه کنید.

پودر سوخاری راهم به باقی مواد اضافه کنید.

مخلوط کن را روشن کنید تا تمام مواد در کاسه باهم ترکیب ومخلوط شود.

مخلوط کن را خاموش کنید ومایع را با دست کمی ورز دهید.به شکل یک قرص نان در آورید.

قالب را چرب کنید وتمام مایع آماده شده را در ظرف فرم دهید ودر فر با درجه حرارت 350 .به مدت45 تا1ساعت گذاشته تا گوشت پخته شود.

طرز تهیه:سس

شکر قهوه ای را در ظرفی بریزید.سس گوجه فرنگی رابه آن اضافه کنید.

سس خردل را توی ظرف روی شکر وسس گوجه بریزید.

خوب باهم مخلوط کنید.

وقتی که سس آماده ویک دست شد.

گوشت آماده شده را از فر خارج کنیدوسس را روی آن بریزیدو10 دقیقه دیکر در فر قرار دهید.

متیلف آماده شده را در ظرفی قرار داده وآن را برش بزنید وبعدسرو کنید.