COOKING

آشپزی

مرغ با سس سیر
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:۳۳ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٧ اسفند ۱۳٩٠
 


مواد لازم :3تا4 نفر
    5 عدد ران مرغ
    نمک
    فلفل سیاه
    چاشنی
   1/2 پیاز رنده شده
    4  حبه سیر، ورقه
    4  قاشق غذاخوری روغن مایع
    2  قاشق غذاخوری. سرکه
    3  قاشق غذاخوری. سس سویا


پیاز را رنده کنید ودریک کاسه بریزید.

تمام مواد در دستور آماده رابا هم مخلوط کنید.سپس ران های مرغ را در این سس به مدت1 ساعت قرار دهید تا مزه دار شود.

توی تابه روغن را گرم کرده و مرغ راباسیر در روغن با هم سرخ کنید.

حرارت را کم کرده ودرب تابه را کج گذاشته تا به مدت 7 دقیقه مرغ پخته شود.

سس را در ظرف روی مرغ ریخته وکمی که سس غلیظ شد.

مرغ را در ظرفی کشیده وسس را روی آن بریزید.با برنج ویک سالاد ساده آن را سرو کنید.