آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

سالاد سالسا مکزیکی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:٥٧ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٧ اسفند ۱۳٩٠
 


موادلازم:برای 8 تا 10 نفر
4 عدد گوجه فرنگی رسیده،
5 عدد هلو خرد شده

2 موسیر، خرد کرده
4 فنجان خیار خرد شده
2 عدد فلفل سبز
1 حبه سیر تازه، خرد کرده
1 دسته گشنیز، ساطوری شده
1 قاشق غذا خوری سرکه سفید یا آب لیموی تازه
نمک وفلفل سیاه

گوجه فرنگی را از وسط به دو نیم کرده،سپس توی گوجه فرنگی را خالی کنید.

گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید.

هلو را پوست بگیرید.

نگینی خرد کنید .

پیاز وفلفل سبز راهم نگینی خرد کنید.

خیا رراهم نگینی خرد کنید.

تمام سبزیجات نگینی خرد شده را باهم در یک کاسه بریزید.

آب لیمو ی تازه را روی سالاد بریزید.

موسیر وسیر خرد شده رابا گشنیز روی سالاد بریزید.

نمک وفلفل سیاه را به آن اضافه کنید وخوب مخلوط کنید.

سالاد آماده شده رادر ظرف زیبایی بریزید وبا نان مکزیکی سرو کنید.امیدوارم از خوردن این سالاد در کنار یک غذای گوشتی لذت ببرید.