COOKING

آشپزی

فلافل با سس بادام زمینی لبنانی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:۳٠ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٧ دی ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
455 گرم نخود
1/2 قاشق چایخوری نمک
   1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
   3 حبه سیر
   1 قاشق چایخوری روغن
   1 عدد پیاز
   4 قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده

طرز تهیه:

نخود را از شب قبل خیس کرده ویکی دو بار هم آب آن را عوض کنید.سپس نخود را با سیر وپیاز در میکسر ویا چرخ گوشت بریزید و باهم ترکیب کنید. نخود نباید زبر ودرشت باشد. وقتی مواد بخوبی مخلوط ونرم شد.در ظرفی بریزید. گشنیز وادویه ونمک وروغن وبکینگ پودر راهم اضافه کرده و با ترکیب هم بزنید تا خوب مخلوط شود. از مایع به اندازه یک تخم مرغ کوچک یا به اندازه دلخواه برداشته در دست گرد کنید. البته قالب های فلزی مخصوص فلافل موجود است مس توانید از آن هم استفاده کنید. روغن را در تابه بریزید وفلافل هارایا در قالب های فلزی ویا بادست گردومنظم کرده ودر روغن قرار داده تا سرخ وطلایی شود.اگر از پودر انبه در فلافل استفاده کنید عطر وطعم خاصی را در فلافل ایجاد می کند.

برای سس بادام زمینی:
1 حبه سیر
1 عدد پوست رنده شده لیمو
2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
3 قاشق غذاخوری آب
3/4 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه و سفید
تمام موادرا در مخلوط کن بریزید تا بصورت پوره در آمده  در یک کاسه کوچک بریزید .در کنار فلافل سرو کنید.