COOKING

آشپزی

استیک با سس قارچ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٥٧ ‎ق.ظ روز دوشنبه ۱۸ دی ۱۳٩۱
 


مواد لازم :برای سس خامه با قارچ
150 میلی لیتر خامه زده شده
4-3  قاشق غذا خری خردل
 25  گرم کره
   2 عدد قارچ بزرگ خرد شده
   1 عدد پیاز خلال شده
   4 قاشق غذا خوری آبلیمو تازه
     نمک وفلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه :
پیاز خرد شده را در کمی کره روی حرارت تفت داده تا نرم شود.سپس قارچ را به پیاز اضافه وتفت دهید تا آب آن تبخیر شود .در آخر خامه رابا خردل به ترکیب اضافه کنید وهم بزنید.خامه که به جوش آمد.آبلیمو ونمک وفلفل را هم به ترکیب اضافه وهم بزنید.تمام مواد ترکیب شده را توی میکسر بریزید وبصورت پوره در آورید .دوباره پوره را توی ظرف بر گردانده وروی حرارت قرار داده تا سس غلیظ شود.

استیک آبدار

مواد لازم:

1/2 قاشق غذا خوری فلفل قرمز خشک وپودر شده

  1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه نیم کوب شده

  1 قاشق غذاخوری نمک
  1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  1 قاشق چای خوری پودر سیر

طرز تهیه:
اگر از پاپریکا استفاده کردید. سبزی تازه، سیر، و مواد دیگر را حذف کنید. سطح گوشت رابا ادویه ها پوشانده ویک تابه چدنی را روی حرارت گذاشته تا کاملا داغ شود.کمی روغن توی تابه اسپری کرده وگوشت را توی تابه قرار داده وروی گوشت را روغن اسپری کنید وقتی که یک طرف آن سرخ شد . گوشت را برگردانده تا طرف دیگر هم سرخ شود.برای آبدار 2تا 3 دقیقه وبرای نیم پز 5تا6 دقیقه وبرای سرخ شده 15 دقیقه کافیست. شما می توانید روی توری روی آتش زیاد هم استیک را آماده کنید.این کار سبب طعم دار شدن استیک با بوی چوب ویا زغال می شود.در ظرف با سیب زمینی سرخ شده وکاهو وگوجه فرنگی تزیین وسرو کنید.