آشپزی مدرن

آشپزی

دلمه کلم برگ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٢٧ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ۱٧ فروردین ۱۳٩۱
 


موادلازم:
750 گرم گوشت چرخ کرده
 1/2 فنجان برنج پخته شده
    1 عدد کلم برگ درسته
    2 عدد گوجه فرنگی بزرگ
    2 عدد پیاز خرد وسرخ شده
        نمک وفلفل
طرز تهیه:
برنج ،نمک ،فلفل و پیاز داغ رابه گوشت اضافه کرده،تمام موادراباهم مخلوط کنید. آب را در قابلمه بجوش آورده وکلم برگ را با کمی نمک داخل آب قرار دهید. تا 15 دقیقه در آب جوش کافی است تا برگ نرم شود. سپس کلم را از آب خارج کرده وکلم را برگ هایش را ازهم جدا کنیدوبا چاقو قسمت بر جسته برگ را بگیرید وازترکیب گوشتی دلمه درقسمت پهنای برگ قراردهید و طبق تصویریرگها را بپیچید ودر کف قابلمه به ترتیب بچینید.

موادلازم: برای سس دلمه
2 عدد پیاز سرخ شده
1 پیمانه سس گوجه فرنگی
1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
   نمک وفلفل
  کمی شکر با آب لیمو
  شوید به مقدارلازم
طرز تهیه:
روی گوجه فرنگی را چند برش بزنید وبه مدت 20-15 ثانیه در آب جوش قرار دهید وسپس از آب خارج کرده در زیرآب سرد بگیرید.پوست گوجه فرنگی به این طریق راحت گرفته می شود. سپس در مخلوط کن آن را بصورت پوره در آورید. پوره گوجه فرنگی را با نمک، فلفل، شوید،شکر وآب لیمو ورب را به پیاز اضافه کنید.سپس به مدت 5-7 دقیقه سس روی حرارت بجوش آورده تا کمی غلیظ شود. سس را روی دلمه ها بریزید باید تا 2/5 سانت روی دلمه رابگیرد واگر آب نداشت کمی آب به ظرف اضافه کنید ودرب ظرف را بگذارید.شما می توانید به دو روش دلمه را آماده کنید.اول در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت ویا 185 درجه سانیگراد به مدت 2 ساعت قراردهید تا آماده شود.یا روی حرارت مستقیم وملایم گذاشته به مدت 2/5 ساعت تا آرام بجوشد و پخته شود.دلمه پخته شده را در ظرف چیده واز سس آن روی دلمه بریزید.