آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

سالاد پانزانلا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٠۸ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ۱٧ فروردین ۱۳٩۱
 


مواد لازم:برای 4 نفر
1/2 یک فلفل دلمه زرد خرد شده    
1/2 یک فلفل دلمه قرمزخرد شده
2 عدد ​​گوجه فرنگی متوسط خرد شده
1/2  یک خیار بزرگ خرد شده
 1/2 یک پیاز قرمز خرد شده پیاز شیرین
  15 عدد برگ ریحان تازه خرد شده
 1/2 نان باگت بیات خرد وتست شده
 5-6 قاشق غذا خوری روغن زیتون
    1 قاشق چای خوری نمک


خیار ،گوجه فرنگی ،پیاز ،فلفل دلمه زرد وقرمز ،برگ ریحان خرد شده رابا هم در یک کاسه بریزید.

تابه را روی حرارت گذاشته وروغن را توی تابه بریزید.

نان خرد شده را توی تابه ریخته وهم بزنید تا سرخ شود.کمی نمک وفلفل روی آن بپاشید.

شما می تواید نا خرد شده را توی سینی پخت ریخته ودر فر نان را تست کنید.زمام تست شدن در فرروغن را روی نان اسپری کنید ونمک وفلفل را روی نان بپاشید.

نان سرخ ویا تست شده را روی سبزیجات بریزید.

موادلازم:برای سس
 1/4 فنجان روغن زیتون
1/2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
1/4  قاشق چای خوری خردل دیژون
1/2  قاشق چای خوری سیر ریز خرد کرده
1/4  قاشق چای خوری نمک
        فلفل سیاه را به سلیقه
15 عدد زیتون حلقه شده دلخواه


تمام مواد در دستور داده شده رابا هم مخلوط کنید وروی سالاد بریزید وهم بزنید.

سالاد آماده سرو کردن است.در صورت تمایل شما می توانید این سالاد رابا کاهو وزیتون

سرو کنید.