آشپزی مدرن

آشپزی

کتلت گوشت با قارچ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٤٩ ‎ق.ظ روز شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢
 



موادلازم:
500 گرم گوشت چرخ کرده
 1/3 فنجان شیر
 1/6 نان باگت بیات شده
 1/5 فنجان آرد
  75 گرم قارچ خرد شده
    1 عدد پیازخرد وسرخ شده
    ۱ عدد تخم مرغ
       پودر فلفل ونمک به مقدار لازم
       روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
نان را توی ظرفی بریزید و شیر را روی نان بریزید تا نان نرم شود. پیاز سره شده را با کمی روغن در تابه بریزید وروی حرارت قرار داده وقارچ را با کمی آبلیمو ونمک اضافه کنید وتفت دهید.تا سرخ وآب آن تبخیر شود. سپس کنارگذاشته تا خنک شود.۱ عدد پیاز را رنده کرده وبا گوشت در ظرفی بریزید وبا نمک وفلفل ونان خیس خورده در شیر وتخم مرغ را به گوشت اضافه ومخلوط کنید تا ترکیب یکدست شود.از ترکیب به اندازه یک قاشق غذا خوری از ترکیب در دست قرار داده ووسط آن را کمی گود کنید.از قارچ سرخ شده مقداری در گودی گوشت بریزید وبعد روی گوشت را بپوشانید ودر دست تخت کنید. سپس دو طرف گوشت را در آد زده وبعد درون روغن داغ شده توی تابه قرارداده ودو طرف آن را سرخ کنید. کتلت های آماده شده را با پوره سیب زمینی وسبزی تازه تزیین وسروکنید.