آشپزی مدرن

آشپزی

شیرینی های فانتزی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:٢۸ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩۱
 


موادلازم:
1 فنجان کره نرم شده
1 فنجان شکر
1عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چای خوری عصاره بادام
60 گرم آرد برای تمامی مقاصد
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر

کره وشکرو تخم مرغ را در یک کاسه بریزید وبا همزن زده تا باهم مخلوط شود.

شیر وبادم را به ترکیب اضافه کنید وهم بزنید.

آرد وبکینگ پودر راهم به ترکیب اضافه وهم بزنید.تا خمیری نرم وصاف شود.

خمیر را به شکل یک توپ گرد کنید وبا پوشش پلاستیکی به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید.

خمیر رابه ضخامت 5/1 سانت باز کرده وبا یک قالب گرد به قطر 7 سانت از خمیر قالب بزنید.

سپس هر خمیر قالب زده را از وسط به دو قسمت کنید.

یک چوب آبنبات رابه زیر خمیر وصل کنیدوکمی خمیر را روی آن فشار دهید.

فر رابا درجه حرارت 400 فارنهایت ویا204 درجه سانتیگراد گرم کنید.شیرینی های آماده شده را در سینی پخت با کاغذ روغنی پوشش داده شده بچینید.در فر به مدت 6-10 دقیقه سینی را قرار دهیدتا شیرینی آماده شود.

رویه خامه ای کیک یا شیرینی:

3 فنجان پودر قند
1/3 فنجان کره ، نرم
 1/2 قاشق چای خوری وانیل
2 تا 3 قاشق غذاخوری شیر
رنگ خوراکی
دکوراسیون
اسمار تیز برای تزیین
ژل سفید
نی های پلاستیگی رنگی


شکروکره رابا وانیل مخلوط کنیدوهم بزنیدشیر رااضافه کرده وهم بزنید.

مایع رابه سه قسمت تقسیم کرده وجداازهم درون کاسه ها بریزید.از رنگها کمی روی مایع ریخته وهم بزنید.

 رنگ رابا مایع مخلوط کنید وهم بزنید.

روی هرشیرینی آماده شده را با یک رنگ پوشش دهید.صاف کنید.

سپس با ژل سفید خطوط افقی روی شیرینی بکشید.

با یک خلال دندان خطوط روی شیرینی را شکسته تا به شکل خطوط روی چتر شود.وروی شیرینی را با اسمار تیز ودانه های رنگ خوراکی تزیین کنید.

نی های پلاستیکی رابه اندازه چوب آب نبات قیچی کنید.

چوب هارا با این نی پلاستیکی روکش کنید.

شیرینی های چتری آماده سرو کردن است.در ظرفی چیده واز بچه ها پذیرایی کنید.