آشپزی مدرن

آشپزی

ساندویچ ماهی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:۱٢ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩۱
 


موادلازم:

1/4 فنجان پودر سوخاری
1/4 فنجان آرد ذرت زرد
2 قاشق غذا خوری آرد برای تمامی مقاصد
1 قاشق چای خوری پودر اورگانو
1/2 قاشق چای خوری پودر سیر سیر
1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1/4 قاشق چای خوری پودر پیاز
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه

موادلازم:برای ماهی

1/4 فنجان آرد همه منظوره
1 عده تخم مرغ، به آرامی زده شده
2  فیله ماهی تیلاپیا
1/4 فنجان کره با روغن زیتون

برای ساندویچ:
2  عدد نان باگت
1 فنجان خرد شده کاهو
6 برش گوجه فرنگی
سس مورد علاقه شما

آرد را در ظرف جدا گانه بریزید.

در ظرفی جداگانه نمک وفلفل قرمز،پودر پیاز،آرد ذرت،پودر سیر،فلفل سیاه،اورگانو رابا پودر سوخاری مخلوط وترکیب کنید.

تخم مرغ را در ظرفی بریزیدوکمی هم بزنید.

فیله ماهی از قبل باکمی نمک وفلفل مزه دار شده را در آرد بزنید.سپس در تخم مرغ ودر آخر باپودر سوخار ی پوشش دهید.

روغن وکره را در تابه داغ کنید.فیله ماهی هارا در تابه بچینید تاسرخ وطلایی شود.

   

  نان را به دو قسمت برش دهید و روی لایه زیرین نان  راباسس دلخواه پوشش دهید.

سپس یک فیله ماهی سرخ شده را روی سس قرار دهید،وچند حلقه گوجه فرنگی روی ماهی بچینید.

مقداری از کاهو خرد شده را روی گوجه فرنگی بریزید.

یک برش از نان را روی ترکیب گذاشته ودر ظرف با سس دلخواه وسیب زمینی سرخ شده میل کنید.