آشپزی مدرن

آشپزی

پنکیک ذرت با ماهی قزل آلا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۳۱ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ٥ اردیبهشت ۱۳٩۱
 


موادلازم:

1 فنجان آرد
3/4 فنجان شیر
 1/4 فنجان موسیر تازه
    1 عدد تخم مرغ زده شده
  50 گرم کره ذوب شده
420 گرم ذرت پخته ونرم شد ه
415 گرم ماهی قزل آلا
1/2 فنجان خامه
روغن
برای سالسا:
2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
125 گرم ذرت پخته شده
1 قاشق غذاخوری سس فلفل شیرین

طرز تهیه:

آرد را الک کنید ودر ظرفی تخم مرغ ،شیر،کره ،2 قاشق غذا خوری موسیر،ذرت ،آرد راباهم زده تامخلوط شود .سپس در تابه کمی روغن بریزید وروی حرارت قرار دهید.1/4 از مایع را توی تابه بریزید ودو طرف آن را سرخ کنید. به همین ترتیب تمام مایع را آماده کنید.خامه را با باقی موسیر مخلوط کنید.گوجه فرنگی را با ذرت وسس فلفل شیرین ترکیب کرده ودر ظرفی بریزید.پنکیک های سرخ شده را در دیس چیده وروی آن را با خامه مزه دار شده وماهی پخته وخرد شده وکمی پیاز چه خرد شده تزیین وکامل کنید.یک پنکیک خوش طعم برای صبحانه ویا بجای ناهار صرف شود.