آشپزی مدرن

آشپزی

بیسکویت های تزیینی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۳٠ ‎ق.ظ روز شنبه ٩ اردیبهشت ۱۳٩۱
 


موادلازم:
    1/2 کره
    1/2 فنجان شکر
    1/4 فنجان شکر قهوه ای
    1  قاشق شربت غلیظ
    1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
    1 تخم مرغ
    2 فنجان آرد
    1/4 قاشق چای خوری نمک
    3/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
    30-40 آب نبات سخت با طعم های مختلف/ رنگ

آب نبات هارا د رکیسه ای پلاستیکی بریزید وبا یک وسیله آن را خرد کنید.

در ظرفی با همزن برقی کره وخامه رابه همراه پودر شکر بزنید تا پرز دار وکرم رنگ شود .سپس شربت رابا عصاره وانیل به مایع اضافه کرده وهم بزنید وبعد تخم مرغ رابامخلوط زده ودر آخر آرد رابا نمک وبکینگ پودر مخلوط کنید وهم بزنید.خمیر را به دوقسمت تقسیم کرده و2 ساعت استراحت دهید.هر قسمت از خمیر رابین دو نایلون قرار دهیدوبا وردنه آن را پهن کنید.

خمیر رابه شکل های دلخواه برش بزنید.سپس در سینی پخت بچینید.با یک وسله نوک خمیر هارا سوراخ کنید .

با استفاده از قاشق پودر آب نبات را در مرکز خالی بیسکویت ها بریزید.در سینی پخت خمیر رابا فاصله بچینید.در فربه مدت 10 دقیقه با حرارت 375 درجه فارنهایت قرار دهید،تا آبنبات آب شده وروی بیسکویت طلایی شود.

بیسکویت های آماده شده راپس از سرد شدن در ظرفی چیده وسرو کنید.یا بند های زیبایی را از شکاف بالای بیسکویت رد کنید.