COOKING

آشپزی

استاک مرغ وماهی وگوشت
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۳٢ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ۱٤ اردیبهشت ۱۳٩۱
 


موادلازم:برای استاک مرغ
130 گرم پیازخرد شده
130 گرم کرفس خردشده
130 گرم تره فرنگی خرد شده
2،5 لیوان آب سرد
1 عدد برگ بو
1 قاشق مربا خوری رزماری
1قاشق چایخوری آویشن
چند شاخه جعفری
1 قاشق چایخوری فلفل
مقداری اسکلت مرغ
نمک
3 حبه سیر

تمام مواد در دستور داده شده را دریک قابلمه بریزید وروی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.

وقتی که آب جوش آمد،حرارت راملایم کنید وکف سفید روی آب رابا یک ملاقه جمع کنید.

سپس به آرامی گذاشته تا به مدت 2 ساعت بجوشد وعصاره مرغ وسبزیجات خارج شود. سپس در یک آبکش بریزید و آب را از محتویات توی ظرف جدا کنید.عصاره مرغ آماده استفاده است.

موادلازم:برای استاک ماهی

500 گرم اسکلت ماهی
2 عدد پیاز خرد شده
2 عدد تره فرنگی خرد شده
2 حبه سیرخردشده
2 عدد برگ بو
2 ساقه کرفس خرد شده
1 قاشق چایخوری دانه فلفل
1 شاخه آویشن
1شاخه تلخون
5 لیتر آب سرد

 

ماهی را در ظرف باکمی آب روی حرارت گذاشته تا بجوش آمده ،سپس کف روی آب را کاملا بگیرید.

تمام مواد در دستور داده شده را به ماهی اضافه کنید وروی حرات ملایم به مدت نیم ساعت گذاشته تا بپزد.

سپس در آبکش بریزیدوصاف کنید.استاک ماهی برای استفاده در غذا آماده است.

موادلازم :برای استاک گوشت
2 عدد استخوان گاو
2 عدد پیاز خرد شده
4 عدد هویج خرد شده
2 حبه سیر
2 عدد برگ بو
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری آویشن
چند ساقه جعفری
6 لیتر آب سرد

استخوان وپیاز وسیر هویج را توی ظرفی قرار داده وروی نان را نمک وفلفل وروغن زیتون بریزید.سپس در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 1تا 2 ساعت قرار دهید.

بعداز خارج کردن از فر توی قابلمه بریزیدوباقی مواددر دستور داده شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کرده وروی حرارت قرار دهید.تا آب بجوش آمده ،با یک ملقه کف روی آب رابگیرید .

بعد از 6 ساعت تمام محتویات داخل قابلمه را از آبکش رد کرده ودوباره آب صلف شده را توی قابلمه بریزیدوروی حرارت گذاشته تاحجم آب نصف شود.از روی حرارت بردارید و استفاده کنید.