آشپزی مدرن

آشپزی

موساکا (یونانی)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٤٦ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢٧ اردیبهشت ۱۳٩۱
 


مواد لازم:
  283 گرم گوشت چرخ کرده
   3 عدد سیب زمینی حلقه وسرخ شده
   2 عدد بادمجان حلقه وسرخ  شده
  1 عدد گوجه فرنگی
  1 عدد فلفل دلمه زرد نگینی خرد شده

  1 عدد پیازنگینی خرد شده
     نعناع، ​​جعفری، مرزنگوش
     روغن زیتون
     نمک، فلفل سیاه

پیاز رابا کمی روغن در تابه سرخ کنید.

فلفل نگینی خرد شده رابه پیاز اضافه کرده وکمی تفت دهید.

فلفل را که کمی تفت دادید،گوشت چرخ کرده را اضافه کرده وبا ترکیب سرخ کنید.

در آخر گوجه فرنگی رابانمک وفلفل توی گوشت بریزید وهم بزنید.سپس از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.

سیب زمینی حلقه شده را درتابه با کمی روغن دو طرف آن را سرخ کنید.

 دوطرف بادنجان راهم درتابه با کمی روغن سرخ کنید.

سپس توی قالب را کمی چرب کنیدوسیب زمینی های سرخ شده راتوی قالب بچینید.

ترکیب گوشت سرخ شده را روی سیب زمینی بریزید وروی آن را صاف کنید.

بادنجان های سرخ شده را به ترتیب روی مخلوط گوشت بچینید .فررابا درجه 350 فارنهایت.یابا177 درجه سانتیگراد روشن کنید.

موادلازم برای سس :سس:
  56 گرم کره
   2 قاشق غذاخوری آرد
   1 پیمانه شیر
   2 عدد تخم مرغ
  6-7 فنجان پنیر موتزارلاخرد شده

کره را در ظرفی روی حرارت ذوب کنید.سپس آرد را توی کره ذوب شده بریزید و تفت دهید.

آرد وکره رابا هم مخلوط کرده ومرتب هم بزنیدتا آرد نسوزد.سپس شیر را توی ظرف بریزید وهم بزنیدتا خوب ترکیب شود.سس راهم زده تا غلیظ شود.

سس را از روی حرارت برداشته وتخم مرغ را در ظرف زده وبه مایع اضافه کنید،هم بزنید تا تخم مرغ به خوبی توی سس مخلوط شود.

وقتی که سس خوب غلیظ وتخم مرغ مخلوط شد.می توانید سبزیهای معطر رابا سس مخلوط کنید.(اختیاری)

سس آماده شده را روی سطح ترکیب توی قالب بریزید وتمام سطح را پوشش دهید.

سپس پنیر رنده شده را اضافه کرده وروی سطح را با پنیر بپوشانید.

قالب را در فر پنجره وسط به مدت45-1ساعت قرار دهید.تاپنیر ذوب وروی آن طلایی شود.