COOKING

آشپزی

پیراشکی گوشت گرجستان
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:۱٥ ‎ب.ظ روز جمعه ٩ فروردین ۱۳٩٢
 



مواد لازم:برای داخل پیراشکی
   1/2 فنجان روغن نباتی
  454 گرم گوشت قرمز یا سفید چرخ شده
      3 حبه سیر رنده شده
      1 عدد پیازرنده شده
      1 دسته کوچک گشنیزخرد شده
      3 قاشق غذا خوری سس مایونز
         پودر فلفل قرمزو فلفل سیاه
         نمک به مزه
   موادلازم برای خمیر:
    4 فنجان آرد همه منظوره
    1 فنجان شیر
    1 عدد تخم مرغ
    2 قاشق روغن نباتی
    1 قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه:
شیررا روی حرارت به جوش آورید ،روغن ونمک را توی شیربریزیدو از روی حرارت بردارید.کمی که شیر ولرم شد،1فنجان ازآرد را توی شیراضافه کنید و ترکیب کنید.تخم مرغ را به خمیراضافه و خوب مخلوط کنید.سپس باقی آرد را اضافه کنیدو هم بزنید.تا یک خمیرنرم و لطیفی داشته باشید. خمیررا با دست شروع به ورز دادن کنید.سپس خمیر را مثل یک توپ گرد کنید.تمام مواد داخل پیراشکی در دستورداده شده را با هم مخلوط کنید.سپس از خمیر به اندازه دلخواه برداشته و با وردنه به قطر 45،2 سانت و یا 20 سانت باز کنید.ازترکیب گوشت 2 قاشق غذا خوری برداشته و دریک قسمت خمیر بریزید. سپس اطراف خمیر را با آب خیس کنید و لبه دیگرخمیررا روی ترکیب گوشتی قرار دهید. با انگشتان دست روی دو لبه خمیر را فشار دهید. تا دو لبه به هم بچسبد.تمام خمیر را به همین ترتیب آماده کنید وکنار بگذارید. توی تابه روغن رابریزید و روی حرارت گذاشته تا داغ شود.پیراشکی های آماده شده را توی روغن قرار دهید و دو طرف آن را سرخ و طلایی کنید. پیراشکی های سرخ شده را داغ با ماست و خیار سرو کنید.شما میتوانید با سلیقه خود داخل پیراشکی ها را با قارچ و یا مواد پیتزا وسبزیجات پرکرده وآماده کنید.