آشپزی مدرن

آشپزی

تاس کباب بره (ایرلندی)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٢٦ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٩ اردیبهشت ۱۳٩۱
 


مواد لازم:

  340 گرم سیب زمینی خرد شده
 681 گرم گوشت گوسفند بدون استخوان
  1/2 آرد فنجان
  1/2 فنجان سرکه سفید یا آبلیمو
  1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
    6 برش بیکن، خرد شده
    2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
    1 عدد
​​پیاز خرد شده
    3 حبه سیر ریز خرد شده
    2 قاشق چای خوری شکر
    2 فنجان استاک مرغ
    2 برگ بو

   1 قاشق چای خوری نمک
    1 قاشق غذاخوری برگ آویشن تازه (یا 1 قاشق چای خوری خشک)
    6عددهویج، خرد شده
    5 عدد پیاز ریز درسته
    جعفری برای چاشنی زدن
طرز تهیه:
گوشت را با آرد، نمک و فلفل مخلوط کنید وکنار گذاشته، بیکن روی حرارت متوسط
​​در در کمی روغن سرخ کنید.کمی روغن زیتون توی تابه بریزید وگوشت را در روغن سرخ کنید،پیاز و سیر رابعداز گوشت در روغن سرخ کرده و سرکه  را اضافه کرده، کمی هم زده،بیکن ، شکر، استاک مرغ، برگ بو و آویشن را به تابه اضافه کنید وخوب هم بزنید، تا بجوش آمده ، سپس تمام موادرا توی قابلمه بریزید وگذاشته تا به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت پخته شود. هنگامی که گوشت پخته شد، سیب زمینی وپیاز درسته را توی فابلمه بریزید وگذاشته تا پخته شود. طعم ومزه آن را بدلخواه می توانید،کم وزیاد کنید.موقع سرو کردن جعفری خرد شده را روی خوراک بپاشید.