آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

کره با طعم های متفاوت
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:۳۸ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٩ اردیبهشت ۱۳٩۱
 


موادلازم:استفاده برای مزه دار کردن :سیب زمینی پوره شده،نان تست ،کلوچه داغ ،شیرینی وتخم مرغ
 1/4 فنجان کره ، روغن زیتون و نمک دریا مخلوط شده
1 قاشق غذاخوری پنیر چدارخرد شده
1 قاشق غذا خوری بیکن پخته وخرد شده
1 قاشق چای خوری موسیر ریز خرد شده

 موادلازم :استفاده پیشنهادی برای کره پارمسان : لوبیا سبز پخته شده، ماکارونی پخته شده،نان سیر دار ،استیک ، نان باگت
1/4 فنجان کره را با روغن زیتون و نمک دریا مخلوط شده
1 قاشق غذا خوری سس پستو
1 قاشق غذا خوری پارمسان رنده شده
1 قاشق غذاخوری پنیر فتا خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر ریز خرد شده

 موادلازم:استفاده پیشنهادی برای کره آب لیمو یی : کباب  مرغ، استیک و برنج اسپانیایی
1/4 فنجان کره را با روغن زیتون و نمک دریا مخلوط شده
1 قاشق غذاخوری فلفل خشک خرد شده
1 قاشق چای خوری آب لیمو
1 قاشق چای خوری گشنیز تازه ریز خرد شده
1/8 قاشق چای خوری تازه پوست رنده شده لیمو

 مواد لازم : استفاده پیشنهادی برای کره نارنجی : مرغ کبابی یا سینه بوقلمون طعم عالی ، تکه کدو، نان لیمو یا پنیر چدارو ساندویچ
1/4 فنجان کره را با روغن زیتون و نمک دریا مخلوط شده
1 قاشق سوپخوری زغال اخته تازه ریز خرد شده
1 قاشق چای خوری آب پرتقال
1/2 قاشق چای خوری ترخون ریز خرد شده
1/2 قاشق چای خوری شکر
1/4 قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده

ترکیب تمام موادی که در هر دستور داده شده در ظروف جدا گانه راباهم مخلوط کنید. برا ی داشتن یک کره با عطر و طعم مورد نظر با سلیقه های متفاوت،موادرا مخلوط کنید وخوب هم بزنید.این طعم دهنده های کره ای را همانطور که در دستور پیشنهاد داده شده می توانید استفاده کنید.حتی می توانید به عنوان صبحانه یک کره با طعم های متفاوت داشته باشید.