آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

اکلر خامه ای
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۳٦ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٩ اردیبهشت ۱۳٩۱
 


موادلازم:برای نان

250 میلی لیتر آب

125 میلی لیتر روغن مایع

150 گرم آرد شیرینی

4 عدد تخم مرغ

3 قاشق چایخوری شکر

کمی نمک

 فررا با 450 درجه فارنهایت ویا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

طرز تهیه:

آب ،روغن،نمک وشکر را توی ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید .تا چوش آمده، از روی حرارت برداشته آرد را در ترکیب ریخته و 2 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید، آ ب باید کاملا تبخیر یا بخورد آرد برود. بتدریج تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیری صاف و نرم شود .می توانید از الک رد کنید تا کاملا مایع صاف شود. توی سینی یک کاغذ پوستی انداخته و روی آن کمی روغن اسپری کنید. خمیر را در یک کیسه مخصوص شیرینی بریزید با نوک ستاره یا گرد ساده روی ورق پخت گلوله های کوچکی به اندازه یک گردو در سینی با فاصله  2/5 سانت بچینید. سینی را درفر قرار داده به مدت 35-40 دقیقه .سپس درجه فر رابه 150 درجه سانتیگراد کاهش داده به مدت 15-20 دقیقه گذاشته تا اکلر ها پخته و طلایی شود.سپس از فر خارج کنید وگذاشته تا سرد شود.


برای پر کردن نان ها :
    1 لیوان شیر(200 میلی لیتر)
    3 بسته شکر وانیل (3 قاشق چایخوری عصاره)
    250 گرم شکر
    6 زرده تخم مرغ
    150 گرم آرد ذرت
    125 گرم کره ، نرم شده
    یک پیمانه خامه زده شده با شکر (اختیاری)
    قند پودر شده برای گرد
طرز تهیه:

زرده رابا شکر و وانیل زده تا کاملا کرم رنگ شود. سپس شیر رابا آرد ترکیب کرده تا آرد در شیر حل شود. روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایع غلیظ شده و زرده زده شده را کم کم توی مایع بریزید وهم بزنید تا مایع بجوش آمده وکاملا غلیظ شود. از روی حرارت برداشته و کره را توی مایع ریخته و هم بزنید تا کره با حرارت مایع ذوب شده وبخورد ترکیب برود . گذاشته  تا کاملا سرد شود. کرم و خامه زده شده را در کیسه های جدا گانه بریزید و نان هارا از وسط به دونیم کنید وتوی نان ها را اول کرم وروی آن را از خامه زده شده بریزید ویک نان دیگر روی آن قرار دهید وپودر قند را روی نان بپاشید. یا می توانید با کیسه ای که کرم در آن است با یک ماسوله ساده توی نان هارا از قسمت ته آن با  کرم  پر کنید.