آشپزی مدرن

آشپزی

کلوچه زغال اخته
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:۳٩ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢۱ تیر ۱۳٩۱
 


موادلازم:

350 گرم زغال اخته
300 میلی لیترشیر

275 گرم شکر
760 گرم آرد گندم

1/2 قاشق چای خوری نمک
150 میلی لیتر روغن نباتی

350 گرم زغال اخته
  50 گرم  نشاسته سیب زمینی

  40 گرم کره

  15 گرم مخمر خشک فوری

    4 عدد تخم مرغ   

200 میلی لیترشیر، 25 گرم شکر،15 گرم مخمر، 60 گرم آرد، را در یک ظرف بریزید وهم بزنید،15 -20 دقیقه ، کنار گذاشته تا مخمر عمل کند.

3 عدد تخم و50 گرم گرانول قند ، 5/0 قاشق چایخوری نمک ،150 میلی لیتر روغن نباتی را باهم مخلوط کنید،باقی شیررابه ترکیب اضافه ومخلوط کنید.

سپس خمیر مایع راهم به ترکیب اضافه کنید وهم بزنید.


ودر آخر آرد را کم کم به مخلوط اضافه وهم زده ، تا خمیری نرم ولطیفی به دست آورید.

خمیر رابه مدت 30 دقیقه در جای گرم قرار دهید.تا حجم آن دو برابر شود.

روی خمیر را دوباره کمی فشار داده تا هوای داخل خمیر خارج شده وبا فویل روی خمیر را پوشانده ،1/5 ساعت کنار گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.

350 گرم زغال اخته شکر 200 گرم راباهم ترکیب کنید ونشاسته را توی ترکیب بریزید.

مواد توی کاسه رابا هم ترکیب کنید.

ازخمیر به اندازه یک تخم مرغ بردارید ودردست به صورت دایره باز کرده و1 قاشق مربا خوری ازمخلوط زغال اخته دروسط دایره ریخته و خمیررا ببندید

در سینی که با کره ذوب شده چرب کردید ، بچینید ، روی خمیر رابا یک حوله پوشانده و15- 20 دقیقه استراحت دهید.

درآخریک زرده  رابا کمی کره ذوب شده زده ،وبا یک برس روی خمیرها را پوشش دهید.

درفر رابا درجه 180 وبه مدت 10 دقیقه سینی را قراردهید.تا کلوچه ها پخته وطلایی شوند