آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

ادویه کباب با گوشت بره
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۳۸ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢۱ تیر ۱۳٩۱
 



موادلازم:
1800 گرم گوشت بره
100 گرم ویا 2 عدد پیاز
  50 میلی لیتر تصفیه روغن آفتابگردان
  50 میلی لیتر آب لیمو
   1 قاشق چای خوری نمک
   1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نیم کوب شده
گوشت را به قطعات کوچک 5-7 سانتی متر برش بزنید
پیاز خرد شده راروی گوشت بریزید.
باقی مواد در دستور داده شده را روی گوشت بریزید وخوب محلوط کنید وبگذارید به مدت 2.5 ساعت در دمای اتاق بماند.پس از هر نیم ساعت مخلوط را به هم زده ، تا به طور مساوی تمام سس جذب گوشت شود.گوشت ها را به سیخ بکشید وروی آتش مستقیم زغال کباب کنید.