آشپزی مدرن

آشپزی

خوراک گوشت ادویه دار
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٢٢ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٢۱ تیر ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
 میگو ، مرغ ،گوشت گاو،از هر کدام دلخواه

 1/2 فلفل دلمه سبز و زرد خلالی برش خرده
 1/5  قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز

 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر

   1 قاشق چایخوری پودرزیره سبز
   2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
   1 پیازخرد شده
      قارچ ورقه شده
     گشنیز تازه خرد شده

موادلام : برای سس

250 گرم پوره گوجه فرنگی

1/2 فنجان آب پرتقال یا آبلیمو

1/2 قاشق چایخوری پودر زیره سبز
1/2 فنجان استاک مرغ یا سبزیجات 

1/2 قاشق چایخوری سس تند

1/2 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی
   1 قاشق غذاخوری زیتون
   1 پیاز کوچک، ریز خرد شده
   1 قاشق چایخوری شکر قهوه ای

   1 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی

گوشت  بدلخواه را آماده کنید. سپس در یک کاسه با پودر فلفل سیاه وقرمز،زیره ، سیرمخلوط کنید. 1 تا 3 ساعت در یخچال قرار داده تا مزه دار شود.

روغن را در تابه بریزید وروی حرارت گرم کنید .پیاز را در تابه ریخته وکمی تفت دهید ،تا سبک ونرم شود.سیر را روی پیاز ریخته وکمی تفت دهید.پوره گوجه فرنگی را روی سیر بریزید .

 زیره و فلفل قرمز و ا، سس گوجه فرنگی، استاک، شکر و سس تندوفلفل قرمز دودی را روی ترکیب تابه بریزد وهم زده ، اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بر روی حرارت کم بجوش آمده ، سس کمی غلیظ شود.از روی حرارت بردارید.  

سپس در تابه جدا روغن بریزید وگوشت مزه دار شده و ترکیب آن را توی تابه ریخته ودر حرارت بالا شروع به تفت دادن کنید. وقتی خوب سرخ وپخته شد.از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.   

 در تابه کمی روغن بریزید وهردو فلفل خرد شده، پیازوقارچ را توی روغن حدود 3-4 دقیقه باهم تفت دهید.

میگو ویا مرغ ویا گوشت سرخ وپخته شده وسس آماده شده را به سیزیجات اضافه کرده و هم بزنید.

اجازه دهید. به مدت 1 دقیقه باهم تفت بخورد. گشنیز تازه خرد شده را روی ترکیب بریزید و روی نان و یا در دیس بریزید و سرو کنید.