آشپزی مدرن

آشپزی

سمبوسه مخلوط
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۱٧ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٢۱ تیر ۱۳٩۱
 



مواد لازم :برای خمیر سمبوسه
1/2 قاشق غذاخوری روغن نباتی یا کره
1/3 پیمانه آب ولرم
230 گرم آرد
2 قاشق چای خوری نمک            
مواد لازم : برای داخل سمبوسه
200 گرم گوشت چرخ شده
1 عدد سیب زمینی ریز خرد سرخ شده
2 ساقه پیازچه ریز خرد شده
1 عدد پیاز ریز خرد شده
2 قاشق غذا خوری فلفل سبز خرد شده
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 قاشق چای خوری زردچوبه وفلفل
2 قاشق غذا خوری گوجه خردشده یا رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده
    نمک و ادویه تند به میزان کافی
بجای خمیر از نان لواش یا خمیر یوفکا می توانید استفاده کنید.
طرز تهیه :مواد میانی
روغن را در ماهی تابه گرم کنید و پیازرا توی تابه بریزید و سرخ کنید ،گوشت را اضافه کرده وبا پیاز کاملا تفت دهید.سپس نمک وفلفل وزرد چوبه را با رب گوجه توی ترکیب بریزید وتفت دهید.از روی حرارت بردارید.پیازچه وفلفل سبز ،گشنیز ،سیب زمینی را روی ترکیب بریزید ومخلوط کنید.
طرز تهیه خمیر :

تمام مواد  در دستور داده شده را در میکسر یا بادست هم زده تا بصورت خمیری نرم و منسجم بدست آورید. کمی خمیر را استراحت دهید.
خمیر رابه شکل مستطیل با وردنه صاف کنید.سپس خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم و آن را برش بزنید .از ترکیب گوشت توی خمیر بریزید وآن را طبق تصاویر آماده کنید. من در اینج دو روش بیچیدن سمبوسه را برای شما قرار داده ام.سمبوسه های آماده شده را روی آن را با روغن چرب کرده ودر فر گذاشته تا طلایی شود ویا توی تابه روغن بریزید و روی حرارت مستقیم سرخ وطلایی کنید.
طریقه اول :
طریقه دوم : این روش را با خمیر یوفکا ویا نان لواش هم می توانید انجام دهید.

طریقه دوم : این روش را با خمیر یوفکا ویا نان لواش هم می توانید انجام دهید.