آشپزی مدرن

آشپزی

سالاد برنج
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٤٠ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٩ آذر ۱۳٩۱
 


موادلازم :
450 گرم گوشت  خرچنگ پخته وخرد شده
  1/2 پیمانه شوید خرد شده
    5  عدد تخم مرغ آب پز وخرد شده
    1 پیمانه برنج پخته شده
    1 پیمانه ذرت پخته شده
    1 پیمانه پیازچه خرد شده
       سس مایونز،کمی سرکه ،نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
شما می توانید در صورت تمایل به جای گوشت بخار پز شده خرچنگ از انواع ژامبون استفاده کنید.گوشت را نگینی خرد کنید ودر ظرفی بریزید.برنج، تخم مرغ، ذرت، شوید، پیازچه را به گوشت نگینی خرد شده اضافه کرده وباهم مخلوط کنید.سپس سبزی ریز شده راهم توی ترکیب بریزید.خوب باهم مخلوط کنید.سس مایونز رابا نمک وسرکه مخلوط کرده وهم بزنید تا صاف شود .سپس به ترکیب سالاد اضافه وکاملا مخلوط کنید.