آشپزی مدرن

آشپزی

برنج مخلوط با سبزیجات و مرغ عربی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٥٧ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٠ آذر ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
1عدد مرغ بدون
2عدد گوجه فرنگی خرد شده
1عدد سیب زمینی خرد شده
1عدد فلفل دلمه حلقه شده
1عدد برگ بو
1 پیمانه گشنیز خرد شده
1عدد پیاز خرد شده
2حبه سیرخرد شده
1 پیمانه عدس خیس خورده
1عدد هویج خرد شده
5 پیمانه برنج خیس خورده
2 عدد چوب دارچین – 5 دانه دانه هل – 3 دانه میخک
1 قاشق مرباخوری زردچوبه
1عدد عصاره مرغ
2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
1/5 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه با تخم گشنیز وزیره
1/2 پیمانه نخود سبز
طرز تهیه :
مرغ را به همراه برگ بو و دارچین،عصاره مگی ،میخک ، هل ونمک در ظرفی قرار داده ومقداری آب روی ترکیب بریزید.سپس ظرف را روی حرارت قرار داده تا بجوش آمده ومرغ پخته شود.وقتی که مرغ پخته شد .آن را از ظرف خارج کنیدواستاک مرغ را صاف کرده، کنار بگذارید.پیاز را با سیر در تابه بریزید وکمی روغن اضافه کرده روی حرارت قرار دهید.تفت دهید.سپس سیب زمینی ،نخودسبز ،هویج نگینی خرد شده را توی تابه به پیاز اضافه کرده وتفت دهید.عدس ،نمک وادویه ها را با رب به ترکیب اضافه ومخلوط کنید.تفت دهید. استاک مرغ را اضافه کرده وگذاشته روی حرارت بجوش آمده وپخته شود.برنج را با مقداری آب ونمک وروغن توی ظرفی بریزید .
روی حرارت قرار داده تا بجوش آمده پخته وآب آن اضافی آن تبخیر شود.وقتیکه کاملا آب برنج تبخیر شد.فلفل دلمه ای را با مرغ روی ترکیب سبزیجات چیده تا پخته واستاک مرغ کاملا تبخیر شود.سپس ترکیب مرغ وسبزیجات را لا بلای برنج بریزید وبرنج را دم کنید.دم برنج را بگیریدوکمی آب وروغن داغ روی پلو داده وروی حرارت کم قرار دهید . تا برنج دم بکشد.