COOKING

آشپزی

املت اسپاگتی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۱۱ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢۱ آذر ۱۳٩۱
 



   موادلازم:
      6 عدد تخم مرغ

  1/5 فنجان ماکارونی پخته شده
  1/2
پیمانه اسفناج ریز خرد شده  
  1/2 پیمانه ژامبون ریز خرد شده
      1 فنجان پنیرچدار و پنیر پیتزا، تقسیم
  1/3 قاشق چایخوری نمک
        کمی فلفل
         فررا با حرارت 350 ° فارنهایت ویا 177 درجه سانتیگراد روشن کنید.

طرز تهیه :

تخم مرغ را در کاسه بزرگ با همزن دستی بزنید تا خوب مخلوط شود. ماکارونی، اسفناج، ژامبون،1 فنجان پنیرونمک فلفل رابا تخم مرغ زده شده مخلوط کنید.  قالب 22 سانتی را با روغن چرب کنید.تمام مایع ترکیب شده را توی قالب ریخته وروی آن را صاف کنید و سطح املت را با باقیمانده پنیرپوشش دهید. به مدت 30 دقیقه در فر قرار داده تا روی املت طلایی شود.Bottom of Form