آشپزی مدرن

آشپزی

املت پنیر
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٢۳ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢۱ آذر ۱۳٩۱
 

مواد لازم: برای 4 نفر
    5  ورقه پنیر نواری خرد شده
    8 عدد تخم مرغ زده شده
        نمک
        فلفل
        فلفل قرمز خرد شده
        جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه:
تخم مرغ هارا در یک کاسه شکسته وهم بزنید .درتابه کمی روغن را گرم کنید واز مایع به اندازه توی تابه بریزید.نمک وفلفل را روی آن پاشیده ودر صورت دلخواه لبه تخم مرغ را با کاردک از تابه جدا کرده وطرف دیگر تخم مرغ را گذاشته تا پخته وسرخ شود. سپس پنیر را روی سطح تخم مرغ پاشیده وبا کاردک یک طرف املت را بلند کنید و روی لبه دیگر تا کنید. پنیر که کمی آب شد.املت را دریک بشقاب بگذارید و روی آن را کمی جعفری و فلفل بپاشید. برای هر نفر 2 تخم مرغ را به همین ترتیب آماده کنید.