آشپزی مدرن

آشپزی

شنیسل گوشت بوقلمون
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٤٦ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۳ آذر ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
    5 عدد فیله مرغ
    3 عدد تخم مرغ
    2 فنجان آرد
       کمی نمک و فلفل سیاه
       روغن آفتابگردان یا روغن زیتون
گوشت فیله شده را بین دو نایلون قراردهید وبا بیفتک کوب روی آن را کوبیده ونازک کنید ولی نباید بافت گوشت ازهم جدا نشود.سپس تخم مرغها را توی ظرفی بشکنید وکمی با چنگال هم بزنید ونمک را با فلفل به تخم مرغ اضافه وهم بزنید.سپس فیله های را درآرد زده ودوطرف فیله ها را با آرد پوشش دهید.فیله ها را توی مایع زده شده تخم مرغ بزنید. وقتیکه خوب دو طرف فیله های مرغ آغشته به تخم مرغ شد. مقداری روغن درتابه بریزید وروی حرارت قرارداده تا گرم شود.فیله ها را یکی یکی در تابه توی روغن گذاشته تا دو طرف آن سرخ وطلایی شود.درآخرهنگام سرو با پوره سبزیجات تزیین وسرو کنید.