آشپزی مدرن

آشپزی

ترامیسو با توت
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:۳۳ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۳ آذر ۱۳٩۱
 



    مواد لازم : برای 4-6 لیوان
    100 گرم شکر
    120 سی سی عرق بهار
    450 گرم پنیر خامه ای در دمای اتاق
    230 سی سی خامه زده شده
        4 زرده تخم مرغ
    مواد لازم : برای تزیین
     120 سی سی بهار نارنج
     300 گرم مخلوط توت فرنگی، تمشک
     150 گرم مخلوط توت فرنگی، تمشک برای ته لیوان ها
     115 سی سی خامه زده شده
      1/2 قاشق چای خوری وانیل
       10 عدد بیسکویت موزی
        2  قاشق چای خوری پودر قند
        1 عدد کیوی خرد شده
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ را در یک کاسه بریزید وهم زده تا کمی مخلوط شود.سپس روی بخار آبجوش قرار داده ومرتب هم زده تا گرم وغلیط شود.سپس شکر را اضافه کرده ومخلوط کنید.تا شکر حل شده وترکیب کم رنگ وغلیظ شود.عرق بهار را توی ترکیب بریزید وهم بزنید.از روی حرارت برداشته وکنار بگذارید.پنیر خامه ای را با یک کاردک هم زده تا مخلوط وصاف شود. مخلوط زرده تخم مرغ را به پنیر مخلوط شده اضافه وترکیب کنید. خامه را هم اضافه کرده وخوب هم بزنید .تا صاف شود. یک عدد بیسکویت را از وسط به دو نیم کرده و توی قهوه یا عرق بهار مرطوب کنید و بعدته لیوانها قرار دهیدوروی بیسکویت را از ترکیب زده شده مقداری بریزید مقداری از میو ه های خرد شده را روی ترکیب بریزید.دوباره مقداری دیگر از ترکیب روی میوه های خرد شده بریزید.روی آن را با خامه رده شده پر کنید.روی خامه را با کمی پودر قند تزیین وبه مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.در آخر با میوه های خرد شده تزیین کرده وسرو کنید.

زرده تخم مرغ را در یک کاسه بریزید وهم زده تا کمی مخلوط شود.سپس روی بخار آبجوش قرار داده ومرتب هم زده تا گرم وغلیط شود.

سپس شکر را اضافه کرده ومخلوط کنید.تا شکر حل شده وترکیب کم رنگ وغلیظ شود.

عرق بهار را توی ترکیب بریزید وهم بزنید.

از روی حرارت برداشته وکنار بگذارید.

پنیر خامه ای را با یک کاردک هم زده تا مخلوط وصاف شود.

 

 سپس مخلوط زرده تخم مرغ را به پنیر مخلوط شده اضافه وترکیب کنید.

 

 خامه را هم اضافه کرده وخوب هم بزنید .تا صاف شود.

 سپسیک عدد بیسکویت را از وسط به دو نیم کرده و توی قهوه یا عرق بهار مرطوب کنید

 

سپس ته لیوانها قرار دهید.

 

 وروی بیسکویت را از ترکیب زده شده مقداری بریزید.

 

 مقداری از میو ه های خرد شده را روی ترکیب بریزید.

 

دوباره مقداری دیگر از ترکیب روی میوه های خرد شده بریزید.

 

 روی آن را با خامه رده شده پر کنید.

 روی خامه را با کمی پودر قند تزیین وبه مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

 در آخر با میوه های خرد شده تزیین کرده وسرو کنید.