آشپزی مدرن

آشپزی

آلبالو پلو با مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٠٤ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٧ آذر ۱۳٩۱
 


آلبالو پلو با مرغ
مواد لازم :

    1 کیلو گرم شکر
    1 کیلو برنج
    1 کیلو آلبالو
    ۱ عدد مرغ    
    ۱ عدد پیاز
       روغن و کمی زعفران سائیده
       خلال بادام به مقدارلازم
برنج را با کمی نمک خیس کنید. بعد از خیس خوردن برنج را پخته وآبکش کنید. اگر می خواهید آلبالو را لابلای برنج دهید . برنج را کمی نیمه خام بردارید. مرغ را با کمی نمک وادویه و1 لیوان آب گذاشته تا پخته شود. پس از پخته شدن از قابلمه خارج کرده وکنار بگذارید. هسته آلبالو را خارج کرده وبا شکر در ظرفی بریزید.کمی گذاشته تا به آب بیافتد.سپس 10 دقیقه روی حرارت قرار داده ، سپس از روی حرارت بردارید تا رنگ آلبالو تیره نشود. سپس آلبالو را در صافی بریزید و شربت را دوباره روی حرارت قرار دهید.تا غلیظ شود.بعد ته دیگ دلخواه را در کف قابلمه بچینیدوکمی برنج توی قابلمه بریزید وتا انتها لابلای برنج را آلبالو بریزید. برنج را روی حرارت دم کرده وهمینکه عرق برنج را گرفتید .کمی شربت آلبالو و روغن را با آ ب مرغ مخلوط کرده وروی سطح برنج بدهید.سپس حرارت را کم کنید وگذاشته تا پلو دم بکشد.در موقع کشیدن برنج مرغ زعفرانی را روی پلو قراردهید. زعفران آب کرده را با خلال پسته و بادام مخلوط کنید وروی مرغ و برنج را تزیین وسرو کنید.شما می توانید به جای آلبالو از مربای آن هم استفاده کنید و یا مرغ را لابلای برنج قرار دهید .به سلیقه خود شما بستگی دارد. در صورت تمایل می توانی از 2 کیلو آلبالو و2 کیلو شکر استفاده کرده کنید.