آشپزی مدرن

آشپزی

شکلات کارامل آجیلی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٤٩ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢٧ آذر ۱۳٩۱
 

شکلات کارامل آجیلی
مواد لازم : 64 برش شکلات

1-1/2 فنجان آجیل مخلوط شوردرشت خرد شده
1-1/2  قاشق چایخوری وانیل
   3/4 فنجان خامه وانیلی
   1/3 فنجان شربت ذرت (یا شربت مخلوط شده با عسل)
    57 گرم کره
      1 فنجان شکلات سفید خرد شده
      1 فنجان کره بادام زمینی
         کف قالبی به سایز 22 سانت به شکل مربع را با  فویل آلومینیومی بپوشانید و با کره سطح قالب را چرب کنید.
طرز تهیه :
شکلات خرد شده را با خامه در ظرفی بریزید و روی بخار آبجوش قرار داده تا ذوب و مخلوط شود و یا درمایکروویو به مدت 1 دقیقه قرار داده و هم بزنید.باید مخلوط ذوب وصاف شود.  1/2 قاشق وانیل را هم اضافه کرده وهم بزنید. سپس توی قالب بریزید و سطح آن را صاف کرده به مدت نیم ساعت کنار گذاشته تا بسته وسرد شود. کره بادام زمینی، شربت ذرت، کره و باقی وانیل را در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم هم زده تا ذوب ومخلوط شود. سپس  آجیل خرد شده را هم اضافه وهم بزنید تا مخلوط شود. این مخلوط را توی قالب بروی شکلات سفید بریزید وسطح آن را صاف کنید. به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید، تا بسته شود. بعد از خارج کردن از قالب به 2/5 سانت برش بزنید.