COOKING

آشپزی

رول مرغ با بیکن
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٢٩ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢٧ آذر ۱۳٩۱
 


مواد لازم :

 200 گرم بیکن
 700 گرم فیله مرغ
 150 گرم  پنیر خامه ای
   30 گرم جعفری ریز خرد شده   
   30 گرم شوید ریز خرد شده
   20 میلی لیتر روغن نباتی
     2  قاشق چایخوری نمک
      1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
      2 عدد فلفل قرمزریزخرد شده
       فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد ویا375 درجه فارنهایت روشن کنید.      
طرز تهیه :
فیله های مرغ را بین دونایلون قرارداده وبا جسمی سنگین یا بیفتک کوب روی آن بکوبید تا نازک وپهن شود. ولی پاره ویا ریش ریش نشود. سپس کمی نمک وفلفل سیاه روی گوشت بپاشید.تا مزه دار شود.تکه های پنیر خامه ای را روی فیله ها به تساوی قرار دهید.سبزی وفلفل قرمز خرد شده را روی پنیر قرار دهید.فیله ها را با دقت رول کنید ودورهرفیله یا با یک ورق بیکن ویا ژامبون بپیچید.توی ظرفی را با روغن چرب کنید ورول های آماده شده را توی ظرف کنار هم قرار دهید.سپس به مدت 30 دقیقه در فر قرار داده تا اطراف رول ها سرخ وطلایی شود.