COOKING

آشپزی

تارت تخم مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٠٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢۸ آذر ۱۳٩۱
 

مواد لازم : برای 6 نفر

125 گرم آرد همه منظوره
 1/8 قاشق چای خوری نمک
 1/3 فنجان کره، ریز خرد شده
3 تا4 قاشق غذاخوری آب سرد
مواد میانی :
113 گرم پنیر چدار یا پیتزا خرد شده
 1/2 فنجان خامه زده شده
 1/2 فنجان پیازچه قسمت سبزآن ریز خرد شده
 1/2قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل
  28 گرم برنج پخته شده
    4 عدد تخم مرغ
    1 فنجان مرغ پخته وخرد شده
    1 متوسط ​​ فلفل قرمزنگینی خرد شده
       فررا با حرارت 400 درجه فارنهایت ویا 205 درجه سانتیگراد روشن کنید.

طرز تهیه :
آرد و نمک را در کاسه متوسط​​، بریزید وکره را توی آرد بریزید وبا چنگال هم زده تا آرد بصورت خرده های شیرینی شود. آب را اضافه کرده تا آرد مرطوب شود وکم کم مخلوط کنید.تاخمیری نرم وصاف شود.خمیررا مانند توپ گرد کنید وبه شکل یک دایره 30 سانت پهن کرده وتوی قالب22 سانتی پهن کنید. دوردیواره قالب را با دست فرم دهید ، خمیراضافه را با یکبارکشیدن وردنه روی لبه قالب بردارید. با چنگال چند سوراخ کف خمیربزنید. سپس درفربه مدت 22 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که به آرامی خمیرطلایی شود قراردهید. درجه حرارت فررا به 375 درجه فارنهایت کم کنید. خامه وتخم مرغ را در کاسه متوسط​​،با هم زده تا مخلوط وصاف شود. سپس نصفی از پنیررنده شده،ساقه پیازچه ،مرغ خرد شده،برنج ونمک را با فلفل وفلفل خرد شده را توی ترکیب تخم مرغ بریزید و با هم مخلوط بزنید. سپس باقی پنیر را روی خمیر توی قالب پاشیده ومخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید وبه مدت 30 تا 35 دقیقه و یا تا زمانی که روی آن طلایی شود در فر قرار دهید. یک خلال دندان یا نوک یک چاقو را درمرکزآن بزنید موقع خارج کردن اگرازترکیب به آن نچسبیده بود.آماده شده می توانید ازفرخارج وبرش زده وبرای صبحانه سرو کنید.