آشپزی مدرن

آشپزی

کباب کشمیری با سس مخصوص
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٠٤ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٤ دی ۱۳٩۱
 


مواد لازم:

 500 گرم مرغ بدون پوست و استخوان

 1/2 قاشق چایخوریپودر فلفل قرمز

 1/2 قاشق چایخوریپودر فلفل سیاه

    2 قاشق چایخوری گراما سالا

    1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل

    1 حبه سیر رنده شده

    1 قاشق چایخوری پودر زیره

    2 قاشق چایخوری آبلیمو

  15 گرم ماست چکیده

طرز تهیه:

ابتدا باید گوشت مرغها را مکعبی خرد کرده با تمام مواد فوق مخلوط  کنیدو ۲۴ ساعت استراحت دهید. سپس گوشتهای مزه دار شده رابه سیخ های چوبی بکشید. سپس توی تابه کمی روغن بریزیدوسرخ کنیدتا طلایی شود.سپس با کارد کمی روی گوشتهی به سیخ کشیده شده بکوبید تا کمی تخت شود.

طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری

مواد لازم:

500 گرم گوجه فرنگی نگینی خرد شده

300 گرم پنیر فتا نگینی خرد شده

   2 عدد فلفل سبز دلمه ای  تکه های درشت نگینی شده

   2 عدد پیاز کوچک تکه های درشت نگینی شده

   1 قاشق غذاخوری آبلیمو

   1 قاشق غذاخوری زنجبیل

   2 دانه هل سبز

   2 قاشق غذاخوری روغن مایع

   1 قاشق چایخوری زردچوبه

   1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

   2 قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده

   1 قاشق چایخوری ادویه گراماسالا

     نمک و فلفل مقداری

طرز تهیه:

 زیره و هل سبز را با کمی روغن توی تابه بریزید وروی حرارت تفت دهید.سپس زنجبیل را رب اضافه وتفت دهید.زردچوبه و گراماسالا را هم اضافه وهم زده تا ترکیب شود.در آخر پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را توی تابه بریزید وهر کدام از سبزیجات را15 ثانیه تفت دهید و در آخر نمک و فلفل و آبلیمو را اضافه ومخلوط کنید. پنیر فتا خرد شده را هم توی ترکیب بریزید ودر ظرف را ببندید وگذاشته تا سس غلیظ شود. گشنیز خرد شده را برای تزیین روی سس بدهید.