آشپزی مدرن

آشپزی

ساندویچ ماهی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۳٧ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٤ دی ۱۳٩۱
 


مواد لازم : برای 4 نفر

1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز
1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری پودرفلفل سیاه
1/8 قاشق چایخوری فلفل قرمزدودی
1/4 فنجان پودر سوخاری
1/4 فنجان آرد ذرت زرد
   2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

مواد لازم : برای ماهی
1/4 فنجان همه منظوره آرد
 57 گرم کره یا روغن زیتون
   1 عدد تخم مرغ زده شده
   2  تکه فیله ماهی تیلاپیا

موادلازم : برای تزیین
4 عدد نان باگت
1 فنجان خرد شده کاهو
6 برش گوجه فرنگی
  سس مورد علاقه دلخواه
طرز تهیه :
پودرسوخاری وآرد ذرت را با ادویه ها در ظرفی جدا کانه ترکیب کنید وآرد را با تخم مرغ هم در دو ظرف جداگانه بریزید وکنار بگذارید.سپس روغن ویا کره را در تابه روی حرارت گرم کنید وتکه های ماهی را اول در آرد زده وبعد در تخم مرغ بزنید ودو طرف ماهی را آغشته کنید.سپس در آخر توی مخلوط پودر سوخاری زده ودو طرف ماهی را پوشش دهید ودر تابه قرار داده تا دو طرف ماهی سرخ وطلایی شود.روی نان ها را از سس دلخواه بریزید وبا ماهی وبرش هایی از گوجه فرنگی وکاهو تزیین وسرو کنید.