COOKING

آشپزی

استیک مغولی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٢۱ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٤ دی ۱۳٩۱
 

مواد لازم:

500 گرم گوشت استیک         

1/2 پیمانه سس سویا

1/2پیمانه آب   

3/4 پیمانه شکر قهوه ای تیره  

1/4 پیمانه آرد ذرت یا از آرد برنج

1/2 قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده      
    2 قاشق چای خوری + 1 پیمانه روغن برای سرخ کردن

    1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده

    2 ساقه بزرگ پیازچه                                         

طرز تهیه : برای سس
2 قاشق چای خوری روغن راتوی تابه بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید . زنجبیل و سیر را توی تابه بریزید. یک تفت دهید وبعد سیر، سس سویا و آب را اضافه کنید. شکر قهوه ای را هم توی ترکیب بریزید ومخلوط کنید. اجازه داده تا سس بجوشد وغلیظ شود.سپس از روی حرارت بردارید

گوشت را به تکه های کوچک، برش بزنیدوبعد درآرد برنج یا آرد ذرت بریزید تا اطراف آن‌ها، کاملاً از آرد پوشانده شود. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا آرد اطراف تکه های گوشت، کمی سفت شود .پیازچه ها را به طول حدود 1 الی 1.5 سانتیمتر خرد کنید ویک پیمانه روغن را توی تابه جداگانه بریزید وروی حرارت قرا دهید.روغن که داغ شد ،تکه های گوشت آردی را توی تابه بریزید وبه مدت 2 دقیقه در روغن سرخ کنید.سپس روی حوله کاغذی بریزید ،تا روغن اضافی آن خارج شود. تابه را از چری پاگ کنید ودوباره گوشت را توی تابه بریزیدویک دقیقه تفت دهید. سس را روی گوشت بریزید ویک دقیقه به همراه گوشت بجوشد. پیازچه را هم اضافه وهم بزنید ،سپس سرو کنید.