آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

بنیه میگو ژاپنی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٠٤ ‎ب.ظ روز شنبه ٩ دی ۱۳٩۱
 



مواد لازم:
    10 عدد میگو بزرگ
          آرد ذرت به میزان لازم
          روغن برای سرخ کردن عمیق
   مواد لازم : برای خمیر
    100 گرم آرد

    200 میلی لیتر آب یخ
     1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
     1/2 قاشق چایخوری نمک
         1 زرده تخم مرغ
طرز تهیه :
آرد ذرت را روی میگو پاک شده الک کنید .آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک کنید. زرده تخم مرغ
را به آرامی زده  و آب سرد را به زرده اضافه کنید وهم بزنید تا مایع صاف شود. سپس 2 تکه یخ را اضافه کرده وهم بزنید،این کار باعث می شود ،که خمیر در طول استفاده سرد باقی بماند که باعث ترد شدن میگو می شود.  ترکیب را با مخلوط آرد اضافه کرده وخوب هم بزنید. تا ترکیب به غلظت برسد. روغن را در تابه داغ کنید ومیگو را چندین بار توی ترکیب زده و در روغن قرار داده تاسرخ وطلایی شود. بعدمیگو سرخ شده را روی حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافه آنگرفته شود.با سس دلخواه سرو کنید.

نکته : روغن باید تا 170 درجه داغ شودوبه حدی باشد که تکه های میگو در آن شناور شود.میگو را چندین بار درمایع زده تا تمام سطح میگو آغشته به مایع شود. شما می توانید کمی از نارگیل رنده شده هم استفاده کنید .میگو را پس از خارج کردن از تخم مرغ توی نارگیل رنده شده زده وبعد در روغن سرخ کنید.