آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

آشپزی مدرن کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

مواد لازم :

1 کیلو گوشت 3 بارچرخ شده

1 پیمانه لپه پخته نیم کوب شده

1 پیمانه برنج نیم پز شده

1 عدد پیاز رنده شده

3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

2 عدد تخم مرغ

3 قاشق غذا خوری پیاز داغ

2 قاشق غذا خوری آرد نخودچی

1 پیمانه سبزی کوفته ریز خرد شده

نمک ، فلفل ،زرد چوبه به میزان لازم

آلو وزرشک،گردو برای توی کوفته

طرز تهیه:

پیاز سرخ شده را با کمی روغن ورب گوجه فرنگی ،ادویه جات  توی قابلمه بریزید وروی حرارت کمی تفت دهید.سپس مقداری آب توی ظرف بریزید وروی حرارت گذاشته تا بجوش بیاید. گوشت را با لپه ، ادویه ونمک ،برنج ،آرد نخودچی ، تخم مرغ ،سبزی وپیاز رنده شده را در ظرفی بریزید وباهم خوب ترکیب کنید.تا مایع چسبنده ومنسجم شود.مواد را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید ، سپس وسط مایع را گود وکمی پیازداغ ، چند عدد آلو و کمی مغز گردو قرار دهید سپس خوب گرد کنید.کمی دست خود را مرطوب کنید ودور کوفته ها بکشید تا یکدست شود. پس از اتمام کار به آرامی کوفته ها را در ابی که از قبل اماده کرده اید قرار دهید ( اب کوفته نباید در حال جوشیدن باشد ). پس ازگذاشتن کوفته ها توی سس درست شده اجازه دهید تا کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند سپس می توانید کمی کوفته ها را بچرخانید تا اب و روغن به تمام نقاط کوفته برسد ، ۱ تا ۲ ساعت برای پخت کوفته ها زمان لازم است و پس از این زمان کمی شعله را بیشتر کنید تا اب کوفته ها غلیظ تر شود  

نکته : بهتر است برای کوفته از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید ، گوشت نباید خیلی چرب یا خیلی خشک باشد.آبکوفته هانباید در موقع گذاشتن کوفته در حال جوش باشد چون کوفته ها از هم میپاشد ،  تا زمانی که کوفته ها سفت نشدند نباید آب بجوشد بلکه باید ریزجوش بزند ، باید برای جلوگیری از ترک خوردن کوفته تمام مواد خوب ورز داده شوند. موقع گرد کردن کوفته ها دست خودرا کمی مرطوب کرده ودور کوفته ها بکشید .تا تمام روزنه ها بسته شود.شما  می توانیداز تخم مرغ آب پزشده هم توی کوفته استفاده کنید.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : چهارشنبه ۱۳ دی ۱۳٩۱ | ۸:٤٤ ‎ق.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By Slide Skin:.