آشپزی مدرن

آشپزی

سوپ قارچ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٥٧ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۱٩ دی ۱۳٩۱
 

سوپ قارچ
500 گرم قارچ ورقه شده
50 گرم کره
2 لیوان استاک مرغ
2 لیوان شیر
3 قاشق غذا خوری آرد
1عدد هویج رنده شده
1عدد پیاز ریز خرد شده
نمک وفلفل بدلخواه
جعفری ریزخرد شده برای تزیین
خامه به میزان دلخواه
طرز تهیه :
کره را در تابه روی حرارت کمی ذوب کنید.سپس پیاز را در کره بریزید وتفت داده تا سبک وکمی سرخ شود آرد را روی پیاز بریزید وتفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.شیر را به آرد اضافه کنید وکم کم هم زده تا آرد درشیرحل و صاف شود وبعد استاک ویا همان آب مرغ  با قارچ را هم به همراه نمک وفلفل به ترکیب اضافه کرده ،اجازه دهید تا کم کم روی حرارت پخته وغلیظ شود.پس از آماده شدن سوپ از روی حرارت برداشته وخامه را توی سوپ بریزید وهم زده وبا هویج وجعفری خرد شده تزیین وسرو کنید.لیموترش را در کنار غذا فراموش نکنید.اگر بوی خامی قارچ را در سوپ دوست ندارید .قبل از استفاده کمی در کره تفت دهید وبا آبلیمو مزه دار کنید.