آشپزی مدرن

آشپزی

مرغ سوخاری ژاپنی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٤٩ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ دی ۱۳٩۱
 



مواد لازم : برای 2 نفر
 200 گرم فیله مرغ
   ۱/2 پیاز خرد شده
   57 گرم فنجان آرد
     2 عدد تخم مرغ
     1 عدد تخم مرغ
     1 فنجان پودر سوخاری
      روغن برای سرخ کردن عمیق
      پودر فلفل سیاه و سفید ونمک
      پودر فلفل قرمز
      کمی جعفری
 ۱-۱/2قاشق غذاخوری شکر
 ۱-۱/2قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو
 ۱-۱/2 قاشق غذاخوری سس سویا
    2/3 فنجان  استاک مرغ
طرز تهیه :
نمک و فلفل سیاه وسفید را باآرد در ظرفی جدا ترکیب کنید. تخم مرغ را هم کمی زده در کاسه ای جدا بریزید وپودر سوخاری راهم در ظرفی جدا بریزید. دو طرف فیله های مرغ را در آرد غلتانده ودر تخم مرغ زده شده بزنید، در آخر با پودر سوخاری پوشش دهید. توی تابه روغن بریزید وروی حرارت  قرار داد ه تا داغ شود. دو طرف تکه های مرغ را توی روغن سرخ و طلایی کنید.توی تابه را با یک حوله کاغذ تمیز کنید ومقداری روغن بریزید وروی حرارت گذاشته تا روغن کمی داغ شود. پیاز را توی تابه بریزید وتفت دهیدتا سبک و سرخ شود. پودر فلفل قرمز ، سویا سس ، سرکه ،استاک مرغ ،شکر را توی پیاز بریزید وقتی بجوش آمد . مرغ را روی پیاز قرار داده وبعد از روی حرارت بردارید.با جعفری تزیین وسرو  کنید.