آشپزی مدرن

آشپزی

بلال تند مکزیکی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٢٧ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٥ دی ۱۳٩۱
 

موادلازم: برای 4 نفر

80 گرم پنیر پارمسان
  2 عدد فلفل قرمز چیلی ساطوری شده
  1 قالب کره
  2 عدد لیمو
  4 عدد بلال
     نمک وفلفل سیاه
طرز تهیه :
توی قابلمه ای را با آب پر کنید وروی حرارت قرار داده تا به نقطه جوش برسد.بعد کمی نمک درون آب ریخته وبلال ها ی تمیز شده را توی آب قراردهید. به مدت 10تا 12 دقیقه قرار داده تا پخته شود. بلال ها باید کاملا پخته شود.سپس توی آبکش بریزید.هر کدام را دربشقاب ها جداگانه قراردهید وپنیر پارمسان را درظرف دیگری رنده کنید.روی بلالها را به کره ها آغشته کرده ونمک وفلفل روی آن بپاشیدوبعد پنیرهای رنده شده را روی بلال ها بریزیدوفلفل قرمزچیلی را روی بلال ها بپاشید.بلال ها را همراه با لیموهای نصف شده سروکنید ودرکنارغذا قراردهید