آشپزی مدرن

آشپزی

فیله ماهی هندی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٤٥ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٥ دی ۱۳٩۱
 

مواد لازم : برای 2 نفر
2 عدد فیله ماهی هرکدام 200 گرم
3 قاشق غذا خوری پودر کاری
1 قالب کره
 گشنیز به مقدار لازم
نمک وفلفل سیاه
روغن زیتون
طرز تهیه:
پودر کاری را با نمک وفلفل سیاه ترکیب کنید و تمام اطراف فیله ماهی را آغشته کنید. کره را توی تابه قرار داده وروی حرارت گذاشته تا کره ذوب شود. اگر میزان کره کم بود می توانید کمی هم روغن زیتون هم به کره اضافه کنید.فیله های ماهی رادرون تابه قرار داده و دو طرف ماهی را سرخ و طلایی کنید.ماهی ها بخاطر داشتن ادویه کمی تغییر رنگ می دهند که شما می توانید روغن را در تابه گودی داغ کرده و ماهی را در روغن بیشتر قرار داده تا سریع سرخ وطلایی شود.سپس ماهی را با گشنیز ولیمو ویا با انواع پوره ها  در کنار برنج سرو کنید.البته من با در تخم مرغ زده شده سپس در پودر سوخاری غلتانده ودر روغن سرخ کردم .که طمع متفاوتی به ماهی می دهد.