آشپزی مدرن

آشپزی

ترشی گوجه فرنگی یا ترشی سالاد
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:٢٢ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٤ دی ۱۳٩۱
 

مواد لازم:
۷۵۰ گرم کیلو گل کلم وهویج وکرفس به اندازه دلخواه خرد شود
 ۱/5 کیلو گرم گوجه فرنگی
 ۱/۲ پیمانه سرکه                                          
  ۲۵ گرم گرم سیر خرد شده                                        
  ۲۵ گرم فلفل سبزتند خرد شده                         
       نمک به میزان لازم                                                                         
طرز تهیه :
ابتدا گوجه ها را پوست کنده و با میکسر پوره کنید.و دریک قابلمه بریزید وروی حرارت قرار داده تا پخته وکمی که آب ان تبخیر شود.سرکه را اضافه و بگذارید،چند جوش بزند نمک را هم اضافه کنید و ازروی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.سپس سبزی جات را که از قبل شسته اید وخرد کرده اید را توی شیشه ای مورد نظرتان بریزید ومایع گوجه فرنگی سرد شده را روی سبزیجات ریخته ودرب آن را محکم ببندید.تا دو هفته کنار گذاشته تا جا بیافتد ومزه دارشود.تندی ونمک این ترشی به سلیقه خود شماست.