آشپزی مدرن

آشپزی

فرنی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٤۱ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۳ بهمن ۱۳٩۱
 

مواد لازم :برای 1 نفر

100 گرم شکر یا 4 قااشق سوپخوری
  50 گرم آردبرنج یا 2 قاشق سوپخوری
    2 قاشق سوپخوری
       نیم لیتر شیر
طرز تهیه:

آرد برنج را در شیر حل کرده و شکر و گلاب را اضافه کنید و مایه را روی حرارت ملایم قرار دهیدو مرتب هم بزنیدتا جوش آمده و کمی غلیظ شود، سپس در ظرف کشیده و وقتی سردشد سرو کنید.