آشپزی مدرن

آشپزی

دسر ژله ای انار
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٥٢ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۳ بهمن ۱۳٩۱
 

موادلازم : برای 1 نفر
110 گرم شکر
100 گرم آرد سیب زمینی
    3 لیوان آب انار
    1 عدد انار دانه شده
طرز تهیه:
ابتدا آب انار را صاف کرده و کناربگذارید.دریک ظرف آرد سیب‌زمینی را بریزید؛ سپس کم‌کم مقدار 2 لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. حالا این خمیر را از داخل صافی فلزی عبور داده و پس از آن روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خمیر بپزد. معمولا مدت زمان لازم جهت پخت این خمیر حدود 20دقیقه است.بعد از این مرحله ـ همین‌طور که کاسه حاوی خمیر روی اجاق گاز قرار دارد ـ آب انار را اضافه کرده و به هم‌زدن ادامه دهید. پس از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شد، شکر را اضافه کنید. حالا زمان چشیدن است.سپس هم‌زدن را تا زمانی ادامه دهید که مخلوط به لحاظ غلظت شبیه به فرنی شود. زمان لازم برای هم زدن حدود نیم ساعت است. پس از طی این مدت، شعله اجاق گاز را خاموش کنید. حالا دسر آماده است. کافی است آن را در ظرف موردنظر بریزید و دانه‌های انار را به آن اضافه کنید. سپس ظرف را داخل یخچال بگذارید تا ببندد. معمولا برای این منظور 3ساعت زمان نیاز است